Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мартин Камбуров
Мартин Камбуров

Пловдивската районна прокуратура привлече като обвиняем футболиста Мартин Камбуров за повреждане на три броя скоби и хулиганство. Той престоя 24 часа в ареста, а сега срещу него се води бързо производство, което предстои да влезе в съда.

На 26-и играчът от "Берое" спрял на ул. "Сава Муткуров" в Пловдив фолкваген, въпреки указаната със знак забрана за престой. Оттам минал паяк и специален автомобил на "Паркиране и репатриране". Служителите забелязали нарушението и поставили три броя скоби върху колата на Камбуров. С тях имало и полицай, който удостоверил нарушението. Според футболиста фолксвагенът бил на негова позната.

Когато видял тримата служители, Камбуров започнал да ги обижда и ругае. Хвърлил по унизителен за тях начин на земята 30 лева, за да плати таксата за неправилното паркиране. Полицаят му поискал документ за самоличност, но спортистът отказал да се легитимира. Той се качил в колата потеглил с поставените на нея скоби. След метри спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето РУ. Установено било, че скобите са потрошени и не могат да се ползват.

С постановление на районния прокурор на Камбуров е наложена мярка за неотклонение парична гаранция от 1000 лева.