Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Волен Сидеров Кадър: БНТ
Волен Сидеров Кадър: БНТ

Всички знаем, че ударът, журналистическото разследване за апартаментите идва от "Свободна Европа", това е американско радио, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ. По думите му, "в американските висши кръгове в политиката и в цялата им върхушка има различни лобита - едното е про-Тръмп, другото е анти-Тръмп. Според мен анти-Тръмп лобито прави всичко възможно да въздейства върху европейците".

Волен Сидеров изрази мнение, че Цветан Цветанов е станал жертва на този сблъсък. Според него, премиерът трябва да потърси пряк път към Тръмп, защото "Борисов е обграден от хора, които принадлежат към соросовите структури и те го теглят в неправилна посока. А Тръмп е консерватор-патриот."

В крайна сметка от американско радио дойде разследването, а не от руско и то от кръгове, които са свързани с фондации, поддържащи медии, групировки и бизнес кръгове в медиите, които имаха хора в в първия кабинет на Борисов. Сега нямат. Много ги е яд, че едни патриоти са там, вместо Трайчо Трайков, Симеон Дянков, Росен Плевнелиев и др. и този яд се изразява в такива удари по ГЕРБ, каза Волен Сидеров.