Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Варненската окръжна прокуратура внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража на 41-годишният Борислав Николов, обвинен в това, че пребил съпругата си Кремена до смърт. В момента дежурният прокурор все още разпитва свидетели, свързани със случая. Делото за мярката е насрочено за 14 часа.

41-годишният Борислав е привлечен като обвиняем, след като на 24 февруари тази година в жилището, наето от семейството, пребил съпругата си за пореден път. След като я оставил в безпомощно състояние, Борислав събрал багажа си, повикал майка си да му помогне да го изнесе и двамата напуснали апартамента, без да се интересуват за състоянието на пребитата жена.

След като 40-годишната жена не отговаряла на телефонните повиквания на майка си, бил подаден сигнал в Първо районно управление на МВР във Варна. Изпратени били служители на МВР и на пожарната на адреса, които успели да влязат в заключеното жилище през балкона на 25 февруари. Там било открито тялото на убитата. Според патолозите смъртта е настъпила от масивен кръвоизлив в мозъка, причинен чрез множество удари в главата със или върху твърди тъпи предмети.

Знае се, че Кремена е подавала няколко пъти сигнали за домашно насилие, но бързо след това е оттеглуля жалбите си. Според колеги на Борислав пък той често се оплаквал, че съпругата му е изневерявала. Семейството е имало проблеми и на 26-и февруари е било насрочено делото им за развод.