Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

30-годишен травестит, проституирал под името Деса, влиза в затвора за 2 години и половина, след като обра свой клиент. Бисер Демиров е български гражданин, без образование, не работи, неженен, осъждан 12 пъти, като е изтърпял последното си наказание на 4 юни 2017 г. За последното си престъпление той призна вината си и подписа споразумение с Варненския окръжен съд.

Бисер Демиров се призна за виновен в това, че на 23 октомври миналата година, при условията на опасен рецидив, отнел 85 лева от друг мъж, като употребил за това сила.

Според собствените симу признания, тъй като бил безработен, Бисер проституирал. Чакал клиенти на бул. „Владислав Варненчик" пред ресторант „Рощок". Докато се прибирал към дома си, пострадалият бил заговорен от странен човек, който бил облечен в женски дрехи, но не преправял гласа си и се разбрало, че е мъж. Бисер предложим секс услуги на случайния минувач, който отказал и продължим по пътя си. В този момент травеститът го сграбчил през врата и го повлякъл към ул. „Генерал Колев", където със сила успял да му отнеме 85 лв. След грабежа избягал в посока ул. „Ген. Радко Димитриев". Според признанията парите похарчил, за да си купи храна.

Със споразумението се прекратява наказателното производство срещу 30-годишния мъж от Варна, който приема да да излежи зад решетките 2 години и 6 месеца при първоначален строг режим. Определението на Окръжен съд – Варна е окончателно и не подлежи на обжалване.