Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Четирима младежи са арестувани за различни престъпления във Варна. Те действали по двойки. След едно денонощие в ареста срещу четирима са образувани предварителни производства и предстои да бъдат предадени на съда.

Първите двама - на 17 и на 18 години, са задържани след кратко разследване. Разследващите попаднали на следите им, след като автомивка на самообслужване в кв. "Аспарухово" е подаден сиглан, че са разбити три от монетниците, в които имало малко повече от 600 лв. Пре задържането на момчетата част от парите са намерени и приложени към материалите по делото.

Другата двойка била спипана от полицейски патрул непосредствено, след като разбили и обрали павилион до бл. 308 във варненския квартал "Владиславово". В този случай момчетата са на 17 и на 19 години. Униформените ги заббелязалие около 03.10 ч. на 3-и януари малко, след като разбили стъклото на вратата на павилиона и излезли с откраднатата стока. Пари в обекта нямало. Задържани са за срок до 24 ч., на мястото е извършен оглед и е образувано бързо полицейско производство.