Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Двама мъже са задържани за притежание на различни видове наркотици след случайни проверки на полицията. И двамата са известни на органите на реда, единият вече е бил осъждан.

Първи е арестуван 28-годишен мъж от Долчи Чифлик. Той бил спрян с реното си на ул. "Еделвайс" в града за рутинна проверка. Полицаите установили, че той държи в себе си пакетче с бяло кристално вещество.

Тъй като мъжът е добре известен на униформените, последвало претърсване на дома му. Там са намерени и иззети пакетче и буркан със суха тревиста маса. Според направената експертна справка намереното е производно на амфетамин с тегло 0,48 гр. и марихуана с тегло 137,13 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Другият арестуван е 35-годишен варненец. Той бил задържан на ул. "Княз Черкаски" в морската столица, след като уннниформените открили у него амфетамини и хероин. Той вече е бил осъжда за подобно престъпление. Материалите срещу него също са предадени на Варненската районна прокуратура.