Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БРАВО: Кристина Агилера направи шеметен дебют в киното.
БРАВО: Кристина Агилера направи шеметен дебют в киното.

 

КАКВО повече му трябва на човек от близо два часа с легендата Шер? Ами... нека към формулата прибавим и филмовия дебют на 29-годишната звезда на поп музиката Кристина Агилера.
Изненадващо това не се оказа най-голямата реклама на новия мюзикъл "Бурлеска", за който създателите на лентата са категорични - историята е забранена за момчета.
Мюзикълът е дебютен не само за русокосата красавица Агилера, но и за режисьора Стийв Антин. Именно неговата роля в продукцията за 55 милиона долара стана център на най-разгорещените (и злобни) клюки.
Според злите езици Антин е успял да измъкне толкова пари за създаването на мюзикъла само защото е дългогодишен романтичен партньор на президента на Screen Gems Клинт Кълпепър.
"Донякъде съм притеснен от тези слухове" - признава режисьорът, - но в крайна сметка знам истината. Никой няма да ти даде зелена светлина да снимаш филм само заради връзките ти."
Факт е, че студиото Screen Gems рядко отделя повече от 30 милиона за своите продукции и обикновено гравитира около тийнейджърски комедии, ужаси и екшъни.
Според участниците в продукцията това, че е гадже на Кълпепър, не улеснило работата на Антин. Партньорът му посещавал снимките твърде често, което е нетипично за човек с неговия пост. Бурните скандали между двамата допринесли за такова напрежение в 20-годишната им връзка, че Антин се изнесъл на хотел, докато не приключи работата по филма.
Лошият късмет на "Бурлеска" не приключва със скандалите около режисьора Антин. Премиерата на филма, която се състоя в Холивуд на 15 ноември, бе засенчена от бруталното убийство на един от гостите. 64-годишната публицистка и агентка на актьора Майкъл Дъглас Рони Чейсън бе открита застреляна в своя мерцедес скоро след като напуснала партито.
Може би единствената точка без конфликт около създаването на филма е точно там, където се предполага да чуем за ревност, капризи и скандали. Двете главни звезди, Шер и Кристина Агилера, не само работили без никакви конфликти помежду си, но и завързват здраво момичешко приятелство.
"Понякога толкова се унасяхме просто да си говорим ли говорим за любов, връзки и други лични неща, че трябваше едва ли не да ни извлекат за снимките" - казва Агилера. - "Едно от най-забавните неща, които тя каза, беше - "Знаеш ли, сладурче, съпрузите идват и си отиват, но в края на деня, аз все още съм Шер."
Именно сега, около напрегнатия си развод с Джордан Братман, с който Агилера имаше петгодишен брак, и след неубедителното представяне на летния й албум "Бионик", поп звездата сигурно е имала нужда именно от приятелско рамо, на което да поплаче.
Като подранил подарък от Дядо Коледа, това рамо се оказва именно на идола й Шер.
Всъщност Шер в крайна сметка се съгласила да участва в "Бурлеска" именно защото Клинт Кълпепър й разказал колко запален фен ще срещне в лицето на Агилера.
"Не разбираш - Кристина те обича. Тя има нужда да е в този филм с теб, защото ти е такъв фен, че би изпила водата от ваната ти" - преувеличил малко той. Тази художествена метафора довела до доста конфузна ситуация за младата звезда на първия снимачен ден.
"Когато отидох на сцената, със сина ми на ръце и с ниски обувки, се почувствах толкова несигурна. Нещо като - 'Здрасти, Шер, аз съм тази, която иска да изпие водата от ваната ти. Ето ме - вманиачената фенка.'" Двете доста се посмяхме на това" - разказва Агилера.
До какъв резултат е довело това приятелство, българските зрители ще могат да преценят на 28 януари.

ТОП 5 най-гледани филми през седмицата

България

1. Здрач

2. Здрач 2: Новолуние

3. Step Up

4. Трансформънс 3

5. Аватар

САЩ

1. Harry Potter and the Deathly Hallows

2. Tangled

3. Megamind

4. Burlesque

5. Unstoppable