Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"ПИРИН" е несигурен домакин и това е залогът за очаквана победа на "Видима" в предстоящия мач. От пет поредни домакинства "орлетата" имат една-единствена победа у дома (2-0 с "Локо"-Сф).

"Лесно допускаме голове, а много трудно вкарваме", обяснява ситуацията треньорът на "Пирин" Костадин Ангелов. В последния мач в Бургас, загубен от "Черноморец" с 1:0, той заложи на младежите в отбора.  Въпреки това загуби".

В същото време "Видима" е регистрирал отчайваща голова разлика при гостуванията си (13-1). Колкото мача са играли навън, всичките са загубени от отбора. Това стана преди 37 дни, когато побеждават "Калиакра" с 1-0.

От защитната формацията на "Видима" мачът ще пропусне Здравко Станков. Той има натрупани 5 жълти картона. "Пирин" няма такива проблеми, остават въпросителните около неколцината контузени.

Равенството - неприемливо

Преди последната си игра за полусезона благоевградчани са 13-и (10 т., голова разлика от 9-20), а "Видима" е последен (8 т., 11-26). Така че и за двата отбора хиксът е еднакво нежелан. При равен "Пирин" би се изравнил по точки с "Академик", същото би станало и с "Видима", които ще имат същия актив като "Миньор".

При победа "орлетата" биха доближили "Калиакра" (11-и) на 2 т. След успех за севлиевчани те могат да заемат мястото (13-о), на което в момента са домакините им от Благоевград.

:: "Пирин" вероятно ще заложи на дефанзивна тактика във втори пореден мач, използвайки рязка смяна на крилата в нападение.

:: Не е изключено "Видима" да поднесе и още една сензация като победата над "Сливен" с 6-0.

ПРОГНОЗА: Спасителни 3 т. с победата над "Пирин", които връщат "Видима" над чертата на силно заплашените от изпадане.

>27 ноември, 14,30 ч., не се предава по Про БГ