Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

20-годишната певица Дивна, която на 14 март катастрофира край Плевен, e в депресия и не излиза от вкъщи. Причината са тежките травми и състоянието на приятелката й - модела Кристин Илиева, която бе с нея в автомобила й. Медиците във Военномедицинската академия все още се борят да спасят крака й.

Това разказаха пред "168 часа" познати на Дивна, които са опитали да се свържат с нея, след като разбрали за злополуката. По думите им тя не вдигала мобилния си телефон на никого и не отговаряла на съобщенията, които й пращат във фейсбук.

В момента Дивна била при своите родители в Русе и отказвала да излиза от дома им. Пред най-близки момичето споделило, че се чувства много зле и няма желание да разговаря с никого.

Въпреки първоначално изнесената информация от пиарите на певицата, че независимо от случилото се тя се чувства добре и няма да отменя участията си, оказва се, че Дивна е направила точно това. Тя няма да отиде на предвидените дати, на които се очаква да бъде гост-изпълнител в различни клубове в страната. За момента е заявила, че не може да каже точно кога ще се върне на сцената.

"Дивна е много емоционална и с нея сигурно ще работи психолог, за да успее да стъпи на краката си и да не се влоши психически", казват запознати.

"168 часа" опита да разговаря с най-близките й приятелки, но те споделиха, че към момента не могат да правят коментар за случилото се. Не знаят също и колко време ще отнеме на певицата, за да започне отново да излиза сред хора.

"Тя не обича бързите скорости - казват те. - Никой не може да си обясни защо не е спазвала ограниченията и е карала с непозволена скорост. По принцип е добър шофьор. Няма фишове и актове, гледаше да е изрядна в това отношение."

На пострадалата в катастрофата Кристин Илиева й предстоят още много операции, но близките й са обнадеждени, че ще се възстанови. Попитана дали би искала да разкаже какво се случва в момента с дъщеря й, жената бе лаконична:

"Аз няма да споделям нищо, така ме е помолила Криси."

Изглежда че близките на пострадалата не обвиняват Дивна за случилото се и няма да заведат дело срещу нея. Пред Радостина Иванова, агентка на Кристин, Валерия споделила, че това е могло да се случи навсякъде, затова не може да си казват "ами, ако...".

Въпреки че Кристин и Дивна не са качвали много снимки заедно в социалните мрежи, двете били близки и често пътували с колата на певицата извън столицата. Виждали се, когато моделката не била на работа и се прибиралa от чужбина в България, за да се види с близките си. Неведнъж двете ходели и до родния град на певицата - Русе, където посещавали една от местните дискотеки. След партитата оставали да преспят в дома й, а на сутринта си тръгвали заедно към София.

При всяко прибиране на Кристин в България тя задължително се виждала с Дивна. Понякога това ставало само за половин час в някое кафе, но и двете държали да се срещнат, макар и за кратко.

По думите на запознати момичетата се сближили много през последните две години и поддържали постоянна кореспонденция, докато са далеч една от друга.

Дивна била и една от първите, които научили за раздялата на Кристин с рапъра Кристо, с когото тя имаше връзка. В светските среди се твърди, че певецът бил съсипан от разрива, тъй като бил изоставен от моделката. Като причина тя изтъкнала факта, че иска да живее в чужбина, тъй като там щяла да има по-големи шансове за изява.

Любовта към моделството Кристин проявила още от малка. В България в момента тя работи с Inter Model's, а зад граница има ангажименти с някои от най-големите агенции в бранша - FORD Париж, The Hive Лондон, The Lab Милано. Била е лице на Cuccio и JUNONA, ERRORS of YOUTH, а в момента е лице на пролетно-лятната колекция на TWINSET, на новия аромат на испанския бранд TOUS и на германския гигант New Yorker.