Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Скъпи приятели,

Преди два дни открих събитието във фейсбук “Как да имаме богат мъж”, организирано от Наталия Кобилкина. Естествено, веднага се включихме с весели задявки, но веселието трая един ден. До появата на купища сериозни, разгневени мъже, които искат да линчуват “кур*ви”. Започна едно ехидно хвалене кой каква кола имал, кой каква къща в Канада, но ние, коврите, никогаш не ще се домогнем до тези прелести. Такава масова липса на чувство за хумор не съм наблюдавала и в хоспис.

Замислих се за болезнената тема и болезненото познание да си даваш сметка, че имаш една пишка в тоя живот и един чифт топки и огромното притеснение, че ако нямаш НЕЩО ДРУГО, никой не ще ги пожелае. А пък ти искаш да ти желаят пишката и ти е злобно и гадно, че има едни мръсни коври, дето вместо да се въртят около теб, се въртят около мъже с пари, че и курсове си организират.

И ги мразиш и искаш да пукнат. И няма смешка на света, която да те развесели в тая болезнена тема за стойността на пишката ти.

За един ден нагласите ми се промениха. Не си давах сметка колко много мъже се чувстват зле от някакъв курс, на който преди да вляза да се шегувам, имаше 7 атендинг.

След като така стоят нещата, аз настоявам за повече такива курсове. За повече публичност на темата “как да имаме богат мъж и ДА НЯМАМЕ БЕДЕН ПРОКЪСАН МЪЖ”, ако това някой клетник го вбесява до смърт.

Идете да видите... много е смешно.

И ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ГО ТРОЛИТЕ, връзват се на ВСичко!!!!

От фейсбук