Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Азис  Кадър : Нова телевизия
Азис Кадър : Нова телевизия

Вече милион гледания има клипът на Азис н Ю Туб, каза той в интервю за Нова тв.

Както 24 часа писа, клипът му развълнува и хора, които не харесват музиката му. Вярвам, че ръката, която подава бутилка на жадния, ще бъде приета независимост дали е мюсюлманин или друг. Ясно е, че не можем да живеем заедно, но нека поне се търпим, да не се избиваме. Изпитвам гняв и яд, когато по света ме гледат странно, защото ме мислят за мюсюлманин. Тук е различно, защото хората знаят, че аз пея, а музиката обединява.

Гей двойката, арабинът със съпругата си, християнката, която изигра арабка, циганинът, който изигра скинар, са персонажи, които аз лично избирах за клипа, каза той.

Ако дъщеря ми се влюби в мюсюлманин, много ще бъда изплашен. Аз съм за любовта, но това насилствено забулване и опаковане е убийствено за жената. Но въпреки всичко между мюсюлманите има стойностни хора.

Преди страха от арабите беще страхът от спина, за който обвиниха хомосексуалистите, но той отмина, какво ли ни чака още, попита риторично Азис.

Бях ужасен гей, защото исках да ме чуят как пея. Е, сега ме чуха и без голото дупе. Мисля, че ако Господ направи свой хор, то аз ще съм солистът. Ако дъщеря ми реши да се снима гола, ще й кажа, че в това няма нищо хубаво, но ще приема решението. Снимайки се гола у нас, ти можеш пак да си гладна, жадна и чакаща, докато ако го направиш в Америка, е съвсем друго, разсъждава Азис.