Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ето какво написа Илиана Раева във фейсбук:

Преди 7 год станах част от от социалната мрежа ФЕЙСБУК!

Профилът ми ме свърза с много изгубени по света мои приятели, с мои съученици и с интересни нови приятели.

Страницата си превърнах в много успешна медия, която е незаменим източник за успехите на Художествената гимнастика, за отношението ми към различни социални сфери и мнението ми за важни житейски проблеми.

Рекордът на достигнал мой пост до читатели във фейсбук страницата ми е 1, 800 000 души!!!

Фейсбук предлага всякаква информация за нуждите на хората!

Гениалното творение на Зукърбърг е най- добрата медия за ИСТИНСКИ НОВИНИ от България и света, за интересни, развлекателни и образователни новини!

Това велико творение е в състояние да бъде мощен ментор и организатор!

Разбира се, има и негативни страни, които обаче зависят 100% от потребителите му!

Което не ми харесва не го чета, трия го и не позволявам да е част от постовете ми!

Тролове и хейтъри БАННВАМ веднага и те изчезват ЗАВИНАГИ! ?

Фейсбук ни следял?! Сигурно...

Който трябва да се крие и има какво да крие, нека не бъде част от социалната мрежа, или да се спотайва зад скрит профил. Аз вярвам, че точно тази група са дори повече от тези, които се забавляваме тук.?

Зукърбърг е помислил за всичко, дори за тези, които трябва да се крият!??

Какво да харесваме, какво НЕ, на кого да вярваме и на кого НЕ, какво да публикуваме и какво НЕ е само и единствено в правото и възможностите на всеки един от нас - потребителите!

Една от най- големите заслуги на ГЕНИЙЧЕТО на Зукърбърг е, че успя да прати в небитието голяма част от лъжливите, уродливи медийни творения и да разкрие истинския образ на отвратителните им глашатаи. Тиражите им вече са в състояние да предизвикат дори съчувствие, а някои просто изчезнаха... Все по- трудна става задачата им да съществуват тровейки обществото.

За сметка на това ФЕЙСБУК ни предоставя възможност за среща с високо образовани хора, гении на мисълта, творци и откровени философи, с които денят ни придобива желаните температури и цветове! Запознава ни с прекрасни общества, които не намират място сред подтискащи те и унищожителни новини, общества, които са антипод на голяма част (все още, засъжеление) от заобикалящата ни действителност, които обаче са в състояние да излекуват, осмислят и ощастливят денят ни!

ФЕЙСБУК НИ ДАВА НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ИЗБОР ЗА ПОСОКАТА!

ФЕЙСБУК Е СОЦИАЛЕН ФЕНОМЕН, А ЗУКЪРБЪРГ Е ГЕНИЙ!??????