Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Имам удоволствието да познавам лично кмета на община "Елин Пелин" Ивайло Симеонов. Политическите ни пътища се пресякоха. Запозната съм с прекрасните идеи, които има не само за развитието на любимата си община, но и за България. Бъдещето на страната ни е за хора като него!

Вярвам в искреността на всяка казана от него дума в това обръщение.

Проблемът не е в този единичен случай, а е глобален по темата. Със сигурност тези хора са истински нуждаещи се от нашата помощ, но същататази помощ ще отвори врати, които няма да можем да затворим за онези, чиито нужди ще са съвсем различни!

Генерално отговорността не е на кмета, дори не е толкова и на България, и на политиците ни да определят ясно кой е истински имигрант и кой не е! Отговорността за това, какво се случва в страните членки на ЕС, в частност на България е изцяло на недалновидната политика на г-жа Меркел и поддържащото я обкръжение. Позволих си да го споделя от първия момент на безумието, което допусна да се случи на Европа, или което трябваше да допусне да се случи на Европа. Дори ми е трудно да обвиня нашите политици, които са като патета в калчища по проблема, защото те могат само да се съобразяват с тотално побърканата и объркана политика за имигрантите на главнокомандващите от Европа и да изпълняват.

Как точно да помогнем на истински нуждаещите се от помощ имигранти, и как точно да се спасим от НЕимигрантите е отговорност най-вече на г- жа Меркел и Брюксел!