Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

1. Самолети

Може би преди 25 години е било изключително престижно и респектиращо човек да се вози на самолет, но в наши дни... не чак толкова, предвид че Wizz-Air возят по-евтино до Лондон, отколкото БДЖ до Бургас. Ако спътникът ви поиска да го снимате на стълбичката пред самолета, докато 48 пътника чакат да се натоварят, то просто трябва да го ударите по главата с ръчния багаж и да го оставите на пистата.

2. Снимки от чалготеки

Вижте, аз съм широкоскроен човек. Вярвам, че всеки има право да се кефи на каквото си иска. Щом в сайтовете за еротика има категории „синя коса“, „педикюр“ и дори „джапанки“, то защо да няма хора, които да се наслаждават на чалгата? Общото между двете неща е, че е хубаво да не се афишират. Някой обича да гледа как човек по джапанки прави педикюр на свекърва си? По-добре да го пази в тайна. Друг ходи всяка седмица в студентски и знае наизуст песните на Пайнер? Също, по-добре да го пази в тайна.

3. Клозета

Селфитата в тоалетните на заведенията са сред най-често срещаните и популярни фотографии във Фейсбук, но не са особено готини. Все пак, тези помещения са заделени за да може хората да ходят по малка и голяма нужда. Какво си мислите, че като е най-скъпото и гъзарско заведение на Витошка, някоя силиконеста кака не са я прорязвали мидите през корема и че не е стъпвала с репликите на Кристиан Лубутен по казанчето, за да бомбардира ли? Със сигурност се е случвало. И преди да сте си казали: „Оф, тоя па!“, си задайте следния въпрос: Дали една преуспяла дама с висок социален статут, би си правила селфита по тоалетните на заведенията? Представяте ли си как Опра Уинфри, Гала и Ани Салич си качват снимка от кенефа на Рафи с коментар: „Диви-диви като пантери, пантери, ставаме в ръцете ви диви пантери, пантери“? Ако си го представяте, комплименти за въображението.

4. Манджи

През повечето време съм пред следната дилема – гладен съм, но ме мързи да си направя нещо за ядене и си стоя гладен. Подозирам, че не съм НАЙ-мързеливият човек на света и има още доста такива като мен. Та, как мислите, че се чувстваме, когато видим някой да качи снимка на храна? Още по-гладни, но това не е от нещата, които умеят да противодействат достатъчно на мързела.

П.П. Престъпно е и споделянето на онези клипчета с рецепти на ужасно апетитна храна, за чието евентуално приготвяне на нормалния човек ще отнемат 8 часа за готвене и 13 часа за чистене на апартамента и мазето, което по някакъв необясним начин също е било изцапано.

5. Продуктово позициониране

Не искам да твърдя, че снимките на кутии от айфони, торбички от Сваровски, пликчета от Луи Вюитон, бутилки шампанско, часовници, букети с хиляда и една рози и т.н., са една идея кифленски, но трудно може да им се сложи друго определение. Някой заможен господин се е изръсил два бона за обеци и пет стотака за цветя, пък тя вместо да се снима с него, качила снимка само с букета... Е, честно ли е това?

6. Зад волана

Осъзнавам, че когато някой си снима километража, докато кара с 200, го прави за да изглежда готин и да го харесват жените, но проблемът в тази схема е, че жените, които наистина си струва да бъдат впечатлявани, не го намират за яко. Точно обратното.

П.П. Но като за коври е супер, де.

(Oт фейсбук)