Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Никол Шерцингер се срещна с майката на приятеля си Григор Димитров. Двете отидоха заедно на вечеря в пицарията на Лео Бианки в събота в София. Никол и Мария Димитрова си разговаряха като стари приятелки, разбира се, на английски. Двете влизат в заведнието около 18,30 ч. Никол е доста дебело облечена.

“В България е доста студено”, казва след това на Лео Бианки.

В компанията на Шерцингер и майката на Григор Димитров е и Катерина Малеева и трите разговарят на английски през цялото време. Никол се оказва голяма почитателка на италианската кухня и за вечеря си поръчала паста с черен трюфел и крем от трюфел. “Държа се много мило. Поздрави целия персонал и клиентите. Тя видя татуировките ми и се изненада, че аз се занимавам и с музика. Говорихме също за моите близнаци. Оказа се, че и тя има близнаци племенници в рода си, дори ми показа тяхна снимка на телефона си”, разказа Лео.

Малко по-рано през деня там обядва и самият Григор Димитров. Направи го веднага след като даде пресконференция в София, на която се появи с бяла тениска с надпис Haskovo Unmatched (от англ. - “Хасково ненадминат”). В заведението той събра десетки хора около себе си, на които позира за снимки и раздаде автографи.

“Григор започна с италиански сирена с артишок, след това помоли Лео да му приготви нещо по-леко преди тренировка. Лео му сготви паста “Помодоро” с босилек”, разказа управителката на заведението.

Докато половинката му Никол и майка му Мария вечеряха в събота, той тренираше за мачовете от лигата “София Оупън”.