Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ясно е за какво са предназначени бутоните във Фейсбук, но за какво се използват в действителност, е съвсем друга тема...

1. Like

От мъжете – когато поне пет пъти му е била печата Seen и сега му остава само и единствено да ѝ лайква снимките с надеждата, че така тя ще го забележи.

От жените – когато си е имала гадже, докато мераклията ѝ е писал въпросните пет пъти, но се е оказало, че гаджето ѝ е задник, затова сега лайква постовете на мераклията, за да може той да се сети да ѝ пише отново, понеже тя никога не би му писала първа.

2. Comment

Качили сте си мега яката профилна снимка, всички ви я лайкват, чувствате се добре и изведнъж... Учителката ви от детската градина, която току-що си е направила Фейсбук и някак ви е намерила, коментира под снимката: „bub4e mnogo si porasnala kak si? az sam gospoja petkova ot deckata gradina poznalime? pozdarvi na lelq ti siika.”

3. Share

Мечтая си някой ден бутонът за споделяне да е достъпен само за хора, които са полагали тест за интелигентност. Тогава драстично ще намалее разпространението на статии от типа на „ШОКИРАЩО! НАМЕРИХА ИЗВЪЗЕМНО В ЛЮЛИН!“; „СЕНЗАЦИОННО! РАЗДЕЛИХА ЛИ СЕ ГРИШО И НИКОЛ?“; „СКАНДАЛ! ПУСНАХА ДРОГА В УЧИЛИЩЕ!“

4. Poke

- Когато някой ви харесва достатъчно, че да не го подминете, но пък не вярвате, че ще ви приеме и не желаете да висите с месеци в изчакване.

- Когато ви е неудобно да пишете за шести път, защото не са ви е отговорили първите пет пъти.

- Когато буквално няма какво друго да правите.

- Когато усещате, че някой е на ръба и искате да го бутнете, за да падне от скалата.

5. Add as friend

От мъжете – когато въпросната жена му е харесала и иска или да спи с нея... или да спи само с нея, тоест да му стане гадже.

От жените – по всевъзможни причини, които почти никога не са еднакви като единствената при мъжете.

6. Remove as friend

33% от случаите - когато човекът е прекалено неприятен.

33% от случаите - когато господинът не е писал от еди-колко-си време на дамата и тя е преценила, че нещата между тях няма да се получат никога, затова щяло да бъде по-добре да го изтрие.

34% - когато настоящото гадже заповяда на приятелката си да премахне разни мъже, защото ревнува от самото им виртуално присъствие.

П.П. Мандатът на ревнивото гадже често е доста кратък.

7. Unfollow

- Когато лицето, което харесвате се сгоди.

- Когато лицето, което харесвате се омъжи/ожени.

- Когато лицето, което харесвате вече има дете.

- Когато лицето, което харесвате започне ежедневно да качва по десет снимки на бебето си и да им слага описания от негово име: „Днес хапвах пюренце!".

- Когато някой всеки ден публикува чалга песни.

8. Who visited your profile

Прекрасно е, че най-накрая направиха работеща функция, с която може да виждаш кой ти влиза в профила! Ъъъ... не, сори. Такава функция не съществува, а вероятно няма и да съществува. Който ви каже, че има подобно нещо – лъже.

9. Restricted

Когато се налага да приемеш приемеш нечия покана за приятелство, но пък не искаш да ти чете публикациите. Идеално като за шефа ви, защото сте се обадили, че сте болни и няма да можете да отидете на работа, но предната вечер сте се тагнали в някоя дискотека.