Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

През 2013 г. нова британска банда завладява класациите. Песента е Real, а дуото Gorgon City се запътва да стане едно от най-слушаните в света.

Кай и Мат се появяват от нищо, готови да завладеят света. Предишните им солови проекти имат приличен успех, но двамата британци знаят, че обединят ли сили, успехът им е гарантиран. Сега формулата, създала Gorgon City, се оказа успеха и някак си меломаните не могат да говорят за денс музика, без да споменат името на проекта.

През 2014 г. се появява Sirens, албум, който съчетава техниките на Кай и Мат, заедно със създаването на текстове единствено и само от тях. Проектът дебютира директно в челните 10 на най-добрите албми на Острова, а момчетата от Gorgon City започват да мислят каква ще е следващата им стъпка.

Отговорът идва с Kingdom, а с новата тава дуото се запътва на ново турне, което ще има и своята спирка тук, в България.

Gorgon City далеч не са група, която е добра в произвеждането на CD-та.

Техните шоута на живо показват възможностите им на едно по-високо ниво. Всъщност много неща се случват на сцената, докато двамата британски младежи са зад пултовете си.

За да разберете сложността на изпълненията им, трябва да ги видите на живо. Четири лаптопа, няколко айпада и смесители са само част от техниката, които момчетата използват на сцената. Те успяват да пресъздадат цялото си студио пред очите на феновете си, а това им дава свобода, да експериментират, да "създават" песните така, все едно никога не са ги записвали.

Gorgon City ще завладеят българската сцена за втори път, но в пълния си блясък. По време на фестивала "Хипиландия" на сцената се появи само Мат, но този път с цялата си екипировка и пълно присъствие на 25 февруари в клуб "Карусел" дуото ще ви накара да се почувствате истински, да развихрите въображението си и никога да не забравите тази вечер.