Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мелания Тръмп не е първата чужденка- президентша на САЩ, но със сигурност е първата с провокативни снимки. Всъщност бившата манекенка вече си спечели прозвището "първата гола дама". Но истината е, че нито тя, нито съпругът й се притесняват от миналото й. Напротив, сегашната госпожа Тръмп прилича на съпруга си по това, че има голямо самочувствие, не робува на чуждото мнение и е горда от себе си – такава, каквато е.

Показателно за това е отношението й, когато преди месец нейни голи снимки се появиха на корицата на "Ню Йорк пост". На тях Мелания е съвсем гола и дори се прегръща провокативно с друга жена. Всъщност фотосесията е от далечната 1996 г. и е снимана за френското издание на мъжкото списание "Макс". Госпожа Тръмп не само че не се притеснява от тях, а дори се твърди, че сама ги е използвала с цел да подкрепи кандидатурата на мъжа си. Доналд също приема ситуацията спокойно и обяснява пред медиите, без да му мигне окото: "В миналото Мелания е била един от най-успешните световни модели. Работила е много в Европа, където подобни фотосесии са нещо съвсем нормално. Конкретните снимки са правени дори преди да се запознаем. Няма защо нито да се притеснявам, нито да се срамувам от тях."

Всъщност точно в духа на прекалено високото самочувствие, характерно за това семейство, самата Мелания се сравнява с иконата Джаки Кенеди. Пред "Ню Йорк таймс" тя заявява: "Ще бъда доста традиционна първа дама.Като Бети Форд или Джаки Кенеди." Доста смело изказване от страна на жената, която успя да предизвика противоречиви коментари още с облеклото си през нощта на изборите в САЩ. За тържествената реч на Тръмп Мелания се появи на трибуната неотлъчно до него, облечена в бял копринен гащеризон на “Ралф Лорън” за 4 хиляди долара. Материята му обаче се оказа доста прозрачна и зърната на бъдещата първа дама се очертаха видно, което предизвика вълна от противоречиви коментари в социалните мрежи. 

Мелания е критикувана често и за това, че въпреки че живее оттолкова отдавна в САЩ, все още говори английски със силен акцент. Тя обаче не се притеснява от това, а гордо заявява, че поне говори и друг език освен английски. Факт е, че владее също словенски, сръбски, немски и френски. Всъщност Мелания има доста козове и според анализатори тя тепърва ще изненадва приятно. Факт е, че красавицата винаги е знаела как да прави невероятно впечатление. Самият Доналд си спомня как, когато двамата се запознават, той много я харесва на външен вид, но остава сериозно впечатлен от отношението й – въпреки настояванията му тя отказва да му даде телефония си номер, но взема неговия и обещава да му се обади. Мултимилионерът признава, че това му се случва за първи и последен път тогава. 

Според журналиста Майкъл д’Антонио словенката печели сърцето на Доналд с това, че не иска да го променя, не иска да му се меси в бизнеса и не се стреми да му противоречи: "Въпреки че, що се отнася до красотата, Кнаус не пада по-долу от предишните две госпожи Тръмп, тя се различава от тях в друг съществен аспект. Мелания няма желание да бъде негова партньорка извън брака. Ивана е управлявала "Плаза", Марла се е надявала да запали Тръмп по филантропията. Кнаус изобщо не храни такива амбиции. Както се изразява техен общ приятел, "за Мелания никога не е стоял въпросът какво Доналд може да направи за нея, а какво тя може да направи за него." Явно тактиката е успешна, защото на 22 януари 2005 г. Доналд и Мелания вдигат пищна церемония с 350 гости. Само роклята на булката струва 200 хиляди долара. Интересен факт е, че сред почетните гости е самата Хилари Клинтън. Тогава тя едва ли си е представяла, че някога булката ще стане първа дама, а самият Доналд ще я победи на президентски избори. Ако някой й го беше казал, най-вероятно щеше да се посмее от сърце.

Какво общо има Мелания с Карла Бруни и Габриела Сабатини, четете в хартиеното издание на "168 часа".