Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Френските президенти винаги са били известни с множеството си любовни авантюри. На Хексагона като че ли, ако не си имал нито една известна любовница и не си бил забъркан в сексавантюра, никога няма да спечелиш изборите. И новият американски президент обаче не отстъпва по слава на любовник на френските си колеги. Дори се оказва доста близък с един от тях. Това, което свързва Тръмп и Никола Саркози, всъщност е красавицата Карла Бруни, която е имала любовни отношения и с двамата. Разбира се, със Саркози доста по-сериозни, защото водят до брак и потомство.

Но ако връзката й с Доналд не беше приключила, вместо първа дама на Франция Карла можеше да е първа дама на САЩ. И въпреки че социологическите проучвания вещаят победа на изборите през 2017 г. във Франция за бившият премиер Ален Жупе и почти никакви шансове за Саркози, щеше да е интересна ситуацията, ако Никола спечели втори мандат и отиде на официално посещение със съпругата си в САЩ. Всъщност Тръмп никога не е криел предпочитанията си към модели и веднага е привлечен от Бруни, когато се запознава с нея през 1991 г. Връзката им обаче е краткотрайна, а злите езици твърдят, че причината за края е прекалено разкрепостеното поведение на Карла, която открито изневерява на бизнесмена. Всъщност в любовния списък на красавицата влизат имена като Мик Джагър, Ерик Клептън, Кевин Костнър и френския актьор Венсан Перес. Но и Доналд не й отстъпва по интересни имена в своя списък със завоевания.

Всъщност най-дългият му брак засега е с първата му съпруга Ивана. Двамата са заедно петнайсет години - за сравнение милиардерът е женен за Мелания от десет години насам. Рождената фамилия на Ивана е Зелничкова, защото красавицата е от Чехия. Години по-късно анализатори ще се питат как е възможно мъжът, който открито се обяви против имигрантите, в два от трите си брака да е бил обвързан с жени, родени извън САЩ. Ивана и Доналд се запознават през 1976 г. във френски ски курорт. Пищната блондинка е отлична скиорка и твърди дори, че е участвала в зимните олимпийски игри през 1972 г. Всъщност впоследствие това се оказва доста преувеличено твърдение, но то е идеалният бонус към сексапилния външен вид на красавицата и след по-малко от година ухажване се стига до предложение за брак. Раждат им се три деца – Доналд-младши, Иванка и Ерик. Приказката свършва след 15 години, но и след развода Ивана и Доналд остават в добри отношения. Тя му е верен бизнес съветник и искрен приятел.

с Ивана Тръмп
с Ивана Тръмп

Дори се стига дотам, че Марла, заради която той изоставя първата си съпруга, всъщност ревнува от бившата му жена. Доналд не крие, че през годините Ивана остава от най-близките му хора и той й има безрезервно доверие. Блондинката дори не се посвени да предяви изисквания след победата на Доналд и се самопредложи за посланик. В интервю за "Ню Йорк пост" тя заяви: "Предлагам себе си за посланик в Чехия. Аз съм оттам, знам езика и всеки ме познава. Много известна съм по целия свят, не само в Америка.” Още по време на брака си с нея обаче Тръмп се замесва в няколко скандални връзки. Едната е именно с красавицата Карла Бруни, а другата е с тенисистката Габриела Сабатини. Двамата имат флирт през лятото на 1989 г., но той бързо приключва, когато Доналд започва аферата си с бившата кралица на красотата Марла Мейпълс.

Смята се, че Ивана си е затваряла очите за авантюрите на съпруга си, но Марла успява да завърти главата на милиардера и да стане причина за първия му развод. Ивана съвсем не остава с празни ръце – тя получава състояние от над 14 милиона долара, 350 хиляди долара годишна издръжка за нея и още 300 хиляди за децата, огромен апартамент в Манхатън, както и имение в Кънектикът. Доналд е много по-предпазлив при сключването на втория си брак и подписва стриктен предбрачен договор, въпреки че се надява, че няма да се стигне до изпълнението му. Надеждите му обаче траят едва пет години. Тръмп до такава степен се разочарова от Марла, че открито я нарича “най-голямата грешка в живота ми”.

Колкото и да е голяма, поне е по-евтина, защото красавицата получава едва 2 милиона долара обезщетение, а милиардерът се сдобива с четвъртото си дете – дъщеря Тифани. И по време на този брак Тръмп е засечен от медиите в авантюри с известни красавици. През 1993 г. интимничи публично с модела Роуайн Брюър. Красавицата дори разказа пред медиите, че двамата се запознали на парти и той още преди да запомни името й, поискал от нея веднага да се съблече по бански. 

През 1997 г. слуховете го свързват и с белгийската манекенка Ингрид Сейнхав, която е един от ангелите на “Викторияс сикрет”. Интересното е, че тя е колежка и приятелка на Мелания, докато тя още носи фамилията Кнаус. По същото време Доналд излиза и с модела и актриса Алисън Джианини. Тя твърди, че официално връзката им започва едва след развода му с Марла, но не е съвсем така. Документите са подписани на 8 юни 1999 г., а Алисън и Доналд са засечени заедно в Аспен още през декември 1997 г. Тя е на 27, той на 51. Днес Алисън си спомня в интервю за Inside: “Той беше много привлекателен. И изключително умен. Знам, че за него се говори какво ли не, но за мен беше един от най-прекрасните мъже, които съм познавала. Беше щедър и изключителен джентълмен. Помня, че на една от срещите ни сметката беше само 40 долара, а той остави 100 отгоре за бакшиш. Освен това ми даде страхотни бизнес съвети. Днес имам компания за недвижими имоти и всъщност дължа много на Тръмп. Според мен той ще бъде страхотен президент.”

Всъщност преди официалния развод с Марла Доналд се запознава и с Мелания – жената, която тогава едва ли може и да си представи, че някога ще стане първа дама на САЩ. Двамата имат връзка цели шест години преди да се стигне до брак, а според злите езици Тръмп не спира със забежките си с красиви блондинки дори и след като се установява с Мелания. През 2001 г. папараци го хващат да интимничи със супермодела Кара Йънг, а през 2008 г. слуховете го свързват с порнозвездата Сторми Дениълс. 

Родът Тръмп
Родът Тръмп

Истината е, че въпреки слуховете Доналд всъщност е добър съпруг и баща, поне така твърдят за него всичките членове на семейството му. Днес новоизбраният президент е горд баща на пет деца и дядо на осем внуци. Дъщеря му Иванка е не само успешна бизнес дама, един от двигателите на неговата предизборна кампания, но и майка на три деца. Мнозина я определиха като “големия коз на Тръмп за спечелване на изборите”. Синът му Доналд-младши е вицепрезидент на "Тръмп организейшън" и има петима наследници. Най-малкият син от първия брак – Ерик, също е част от семейната бизнес империя. Дъщерята от втория му брак - Тифани, учи социология и също подкрепя баща си по време на цялата му кампания. Най-малкият син в рода е Барън – от брака с Мелания, който е само на десет години. Доналд признава, че една от най-големите тайни за успеха му е именно семейството – той много държи да поддържа близки отношения с децата си, независимо дали са от предишните му бракове, и е в добри отношения с техните партньори. Тръмп вярва безпрекословно в силата на семейството и се грижи изключително много за своя клан. Факт е, че именно Доналд-младши, Ивана и Ерик играят огромна роля както в бизнеса, така и в кампанията му.

Как Мелания успява да го впечатли, четете в хартиеното издание на "168 часа".