Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сестрата на Мегън очаква ударна раздяла


Кралица Елизабет и Бъкингам с интерес ще следят сблъсъците между влюбените

Феминистка зае сърцето на най-желания ерген в света принц Хари. След поредица от неуспешни връзки и множество купонджийски изцепки синът на престолонаследника на британския трон принц Чарлз и покойната принцеса Даяна най-сетне откри любовта, а кандидатката да стане новата Кейт Мидълтън е актриса и модел. Мегън Маркъл нашумя с ролята си в сериала "Костюмари". Красавицата вече е готова да стане част от кралското семейство, пишат медиите на Острова. Най-изненадващото е, че дъщерята на бивша инструкторка по фитнес и вече пенсиониран фотограф, работил за култовия сериал "Женени с деца", е получила одобрението на херцозите от Кеймбридж. Дали обаче Маркъл ще спечели благоразположението на кралица Елизабет, не е ясно.
Полусестрата на Мегън - Саманта Гранд, споделя пред "Телеграф", че новата приятелка на принц Хари не би се вписала в кралското семейство поради поведението й. Откакто е с него, тя е ограничила контактите със семейството си.
Саманта стига дотам, че да нарече полусестра си "себелюбива и егоистична, със слабост към рижави мъже". Казва за нея още, че от малка гони амбицията да стане принцеса. Думите й се потвърждават и от подкрепата на Мегън за феминизма.

Актрисата съчетава работните си ангажименти с хуманитарни дейности и активно участва в социалнополитическата сфера. През 2016 г. става глобален посланик за World Vision Canada, пътувала е до Руанда, Централна Африка, за да подкрепи кампания за прочистване на водата. Също така е работила за организацията на ООН - United nations women, която се бори за равенство между половете и повече права за дамите. Как това ще се отрази на връзката й с Хари, може само да се гадае. Не трябва да се забравя, че той също е остър камък и оттук нататък може да се очакват доста сблъсъци.

Моделката не крие личния си живот и го споделя открито в инстаграм. Тя обича да пътува и споделя своите преживявания в социалната мрежа. Именно в онлайн пространството се появява първото доказателство за нейната връзка с принц Хари покрай обща снимка в кралската ложа на уимбълдънския турнир. Вестник "Мирър" побърза да намекне, че Мегън често качва снимки от Бъкингамския дворец на страницата си в социалните мрежи. Още преди това 35-годишната красавица споделя фотография в инстаграм, на която се вижда, че носи гривна, с която е засичан принц Хари. Новосформираната двойка се запознава през лятото, когато Мегън представя в Лондон продукцията на американския филм "Костюмари". След това тя на няколко пъти е посещавала принц Хари в Кеймбридж. Освен че се е срещала с него, успяла да се запознае и с неговите приятели, както и с принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. 

Принц Хари неведнъж е казвал, че иска да създаде семейство, но е трудно да намери своята избраница, готова да го приеме. 

Една от най-сериозните му партньорки е адвокатката Челси Дейви, с която след поредица от раздели през 2011 г. окончателно приключват връзката си. Тя често е наричана "любовта на живота му".

След нея обаче се появява актрисата Кресида Бонас. Тя е следващата сериозна жена в живота на Хари, която едва не оставила кариерата си заради него. Но след като започнала да се появява по кориците на жълти списания, не издържала и се разделила с принца през 2014 г. Двете дами признават, че кралският живот не е за тях и да бъдат постоянно под светлините на прожекторите, е предизвикателство, с което те не могат да се справят.

Това обаче не са единствените жени, с които е свързван синът на Чарлз. В списъка се нареждат също Натали Пинкам, поп звездите Ели Голдинг и Моли Кинг, моделът Каси Съмнър, телевизионната водеща Каролайн Флак, моделът Флорънс Бруднел-Брус и актрисите Джена Колман и Джулиет Лабел.