Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С Иво Андонов Захари Бахаров удари джакпота в Националната лотария

Кирил Ефремов:Станах любимец на хората

Александър Сано: Заради “Под прикритие” пробих в европейското кино

Kултовият сериал "Под прикритие" е към своя край. Равносметката?! Поредицата е прескочила родните граници като световен хит с продажби в 184 територии. Какво спечелиха звездите, които участваха в мащабната продукция, и как осребриха труда направи сметка "168 часа".


За Ивайло Захариев, който още в първия сезон изгря в главната роля на ченгето, внедрено в отбора на лошите - Мартин, позитивите са повече от ясни.
Той се сдоби с широка популярност и куп ангажименти, докато преди участието му в сериала почти никой не бе чувал за него въпреки успешния му дебют в игралния филм на БНТ "Номер 1".
"След участието ми в сериала хората ме разпознават и идват на мои постановки, за да ме гледат.
Чисто професионално вече имам възможност да участвам и в други проекти Възможността да работя с толкова професионалисти - Владо Пенев, Захари Бахаров, беше абсолютна школа за мен по актьорско майсторство. Работата с актьорите и режисьорите допринесе за моето развитие като актьор", сподели лицето на хитовия сериал за "168 часа".
За известно време Захариев се подвизаваше като ководещ в предаването "Отблизо с Мария", като си партнира с журналистката Мария Андонова.
"За момента обаче съм харесан за два филмови проекта, които чакат финансиране и започваме снимки", сподели Ивайло.


Факт е, че след участието си в сериала голям процент от акьорите в него са извлекли огромни дивиденти.
Оказва се, че най-много финансови облаги
те получават не от
театрални постановки,
а от обикаляне по клубове. Това се случва след първия сезон на "Под прикритие". Всяка седмица - Захари Бахаров (Иво), Мариян Вълев (Куката), Александър Сано (Косъма), Кирил Ефремов (Големия близнак) пътуват из България.
В клубове гледат заедно с фенове поредната серия, а после се снимат с тях, раздават автографи. Сериалът набира скорост, превръща се в хит и собствениците на оборотни дискотеки в цялата страна отварят широко портфейлите. Разбира се, няма официална информация, но хора от екипа твърдят, че актьорите са взимали на вечер между 2 и 4 хиляди лева.
Определено отстрани изглежда, че
Захари Бахаров
осребри най-сериозно
участието си в сериала
Трябва обаче да се отбележи, че още преди "Под прикритие" той е познат на публиката не само от театъра.
Има силни роли в знаковия за родното кино "Дзифт" и Love.net. Бахаров се включва и в "Под прикритие" като един от главните персонажи - дясната ръка на жестокия мафиот Джаро. Героят му Иво Андонов е от най-комплексните в сериала, често отнемайки фокуса от главните събития.


Ролята в "Под прикритие" определено дава и комерсиален тласък на обичания актьор - след участието му в сериала той става лице на Националната лотария: "Изборът на Захари беше лично решение на брат ми, който е и мой партньор. Той е фен на сериала
"Под прикритие" и
ме убеди с думите
"Това е нашият човек"
След това седнахме със Захари и направихме една сделка, от която предполагам, че той е доволен, ние също. Да, той наистина е човекът и успя да спечели доверието на хората. Те смятат, че той им дава парите, като го видят, се успокояват, че всичко ще е наред", споделя Димитър Пенев собственик на бизнеса Националната лотария. Неофициално се твърди, че хазартната игра, както и тази на другата конкурентна частна телевизия са под контрола на бизнесмена Васил Божков.
Кирил Ефремов е също човекът, които спечели доста козове от участието си в "Под прикритие". След като се превъплати в Тишо Близнака, Ефремов се впусна в дебрите на риалити форматите и стана саботьор в "Къртицата". Следващото му амплоа е на водещ на предаването "Мис България 2013", където компания му прави фолк певицата Камелия.
"Моят позитив от участието ми в сериала е фактът, че станах любимец на хората, което не е малко.
Особено няколко човека
от нас станахме
доста популярни
Този сериал е школовка и той доказа, че когато в България се подберат правилните хора и се работи добре, нещата се получават много хубаво", споделя Кирил Ефремов.
В четвъртия сезон на „Под прикритие" освен многото убийства на преден план се появява и красотата. Заслуга за последното има Йоанна Темелкова.

"За мен този сериал е опит, които никъде другаде не можеш да придобиеш. Чисто професионално обаче участията ми не се увеличиха. Противно на очакванията в кариерата ми не стана някакъв бум.
Всички си мислят, че щом си толкова известен, имаш 30 пъти повече работа
Не е точно така", заяви младата актриса.
Участието в подобен род сериали явно се оказва нож с две остриета за младите и изгряващи звезди.
"Определено има някаква доза предразсъдъци при някои хора в изкуството към актьори, които участват в сериали.Сякаш извършваш някакъв грях. Просто това е въпрос на манталитет и на народоспихологията ни, от която ние не можем да избягаме, колкото и да ни се иска", коментира Йоанна.
Преди участието си в "Под прикритие" красивата актриса напуска театъра и сега смята да се завърне обратно там с пълна сила.
"Играе ми се. Репетира ми се ужасно много. Имам нужда от театъра и всичките ми планове са свързани с него", казва с усмивка младата актриса.
Колежката й Лилия Маравиля обаче, която игра активно в първите 3 сезона съпругата на комисар Емил Попов, получи известен тласък в кариерата. След участието си в сериала, тя бе лице на телевизионни реклами на козметични фирми и получи главна роля в сериала на БиТиВи "Връзки".
Когато стане въпрос за "Под прикритие" обаче Косъма е образът, който завладя цяла България. "Това е Косъма, от българския сериал. Какво стана, защо те убиха?" С тези думи седмици наред навсякъде непознати се обръщат към актьора Александър Сано. Освен всенародната любов Сано спечели и наградата "Златна бленда" за ролята си.
"Този сериал ми е донесъл само и единствено позитиви.
Заради "Под прикритие" получих два ангажимента
за международни филми
полския филм "Кербала" и копродукцията "Лазар". При тях дори не беше въпрос на кастинг - просто ме поканиха", каза Сано.
Кариерта му бележи възход, като в момента актьорът е водещ на кулинарното предаване "Мама готви по-добре".
"Три години участвах в серила, но той продължава да е част от живота ми, защото всеки ден хората ме спират по улицата и ме наричат Косъма", с усмивка споделя Александър.
Мариян Вълев обаче е актьорът, който придобива най-голяма популярност
след участието си в сериала. Образът на Куката до таква степен е фаресан от феновете, че от второстепенен герой в първите три сезона, той се превръща в централна фигура - в четвърти. Вълев е толкова популярен сред хората в България, че неговото появяване на улицата се превръща в истинска сензация. Съвсем логично, известността му носи
договор за реклама с козметична компания
и дори възможност за моноспектакъла ВИП, който тръгва с невероятен успех.


Владимир Пенев е един от доказаните актьори, които също заемат главна роля в сериала. В него героят му комисар Попов преживява дълбок катарзис в последния сезон.
Освен популярен актьор Пенев е и бивш министър на културата. Поема поста в служебното правителство на Марин Райков през 2013 г. На сцената на Малък градски театър „Зад канала" зрителят може да гледа Владимир Пенев в представлението „Скъперникът".
Статистиката си казва думата и успехът на сериала е зашеметяващ.
Криминалната драма е създадена по формула, която заковава зрителите пред екрана - динамична
и напрегната атмосфера, сюжет, близък до българската действителност, и герои, които са разпознаваеми от почти всеки.
Невъзможно щеше да е лицата, замесени в този хитов проект, да останат невъзнаградени.