Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След много емоции и сълзи във "ВИП брадър" Станка Златева грабна златния медал, който толкова дълго й убягваше на олимпийските игри. Във финалното шоу известната ни спортистка беше наградена от Ники Кънчев с красива статуетка.
"Само толкова ли? Няма ли чек? Цялото това бъхтене за някакъв плакет" - десетки и дори стотици подобни коментари се появиха в интернет часове след края на шоуто. Хората недоумяваха как така Станка е прекарала три месеца в къщата само за да прибере на финала поредния пластмасов приз, с каквито и без това е задръстена витрината й за отличия в родния дом.
Истината е, че Станка печели своята награда още преди да започне шоуто.
Тогава тя се е договорила с продуцентите на шоуто за определен хонорар
Никой от двете преговарящи страни до този момент не се е престрашил да обяви за какви суми става дума. Запознати твърдят, че цифрите не падат под 30 хил. лева. С подобни пари са примамвани по-неизвестните участници в шоуто. Станка е от друга категория и със сигурност е успяла да договори по-високо възнаграждение, за да влезе в шоуто. И все пак липсата на финален бонус беше изненада за зрителите.
Продуцентът на "Биг брадър" и випаджийското му издание Нико Тупарев пръв се изхитри да промени системата на премиране на популярни лица в риалити формата. Той премахна голямата награда за победителя, както и порочната практика на звездите да се плати цялата договорена сума още преди да са влезли в къщата.
"Нико погледна от друг ъгъл на нещата, след като една сравнително слабоизвестна певица взе луди пари, за да влезе във "ВИП брадър" и се постара да я изгонят първа. Преди популярните участници влизаха в къщата, след като преди това са се уверили, че банковите им сметки са пораснала драстично. Сега върви друг алъш-вериж. Например продуцентът обещава 50 хил. лева и дава някакъв процент като за начало.
Пълната сума се прибира от звездата само ако остане до края на шоуто
Най-простичко казано - плаща се на седмица и само финалистите имат шанса да се порадват на пълния си хонорар. Затова и на финала на "ВИП брадър" Мариян Кюрпанов се хилеше щастливо и твърдеше, че няма значение дали е първи или втори. Нали ще си прибере парите", обясняват от Нова телевизия.

Какво се случва с наградите в другите риалити формати четете в новия брой на в. "168 часа"