Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Антон Хекимян КАДЪР: NOVA NEWS
Антон Хекимян КАДЪР: NOVA NEWS

Оставам в общинския съвет на София, няма да се кандидатирам за евродепутат. Това заяви Антон Хекимян в събота в предаването "Събуди се" по Нова тв. Той бе в студиото с друг общински съветник - Борис Бонев, който заяви, че още не е решил дали ще участва в евроизборите.

Двамата спориха дали се извършват истински ремонти в София, или те са само козметични и дали управлението на столицата е прозрачно..

Конкретен повод бе проекта за ремонт на бул. "Патриарх Евтимий". Бонев обясни, че ако той се реализира, местата за паркиране на булеварда ще намалеят с 10%, но щели да се увеличат на други места.

Общинският съветник Благовест Георгиев, който предизвика катастрофа в София преди две седмици, опита да избяга и отказа да даде проба за алкохол, е бил изключен от групата на "Продължаваме промяната - Демократична България"/"Спаси София" едва в петък, заяви Хекимян. Това показвало, че се правел опит той да бъде спасен, вместо да е наказан веднага.

Бонев му отвърна, че няма как Георгиев да бъде отстранен като общински съветник, освен ако не бъде осъден. И допълни, че никой не можел да открие Георгиев, въпреки опитите да се свържат с него.

Борис Бонев КАДЪР: NOVA NEWS
Борис Бонев КАДЪР: NOVA NEWS