Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Искам да остане този министър, да си носи президентът отговорност за провалите. Не искам изобщо да нося ангажимент и не нося ангажимент като партия повече за това правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Тутракан.

Радев изопачава истината. Даниел Митов е мост между партиите. Ако стане министър, била застрашена честността на изборите!? Нека Радев си спомни записа, в който се казва, че ще има "ала-бала с президента".

"Сега искат ГЕРБ да е виновен, че те са му предложили на Даниел Митов да стане външен министър. Обади ми се Дани Митов да ме пита дали да приеме поста на външен министър. Казах му - приеми. Но не съм го предлагал аз. Въобще не мога да допусна, че това ще е политически проблем, като знаем какво прави Радев", допълни той.

"Трябва да има отрезвяване на политическата класа. Помня ярките политически лица в кабинетите на Радев, но може би той има къса памет. Сред тях Янаки Стоилов, Крум Зарков, Весела Лечева. Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално. Впоследствие той правеше цели партии от служебното правителство - на Стефан Янев, на Кирил и Асен. Ние безпаметна нация ли сме?", посочи Бойко Борисов. 

"Христо Иванов и Делян Пеевски направиха конституцията", каза лидерът на ГЕРБ. 

Борисов каза, че не вижда "как повече ще приеме нещо, предложено от ПП-ДБ". 

"Провал в съдебната реформа, във всичко. Ако са искали стабилност, щяхме да имаме редовно правителство и трите партии да носим отговорност", каза Борисов.

"Трябваше да правим същите номера като ПП-ДБ. Да изляза като Кирил Петков и да кажа, че изключвам Дани Митов и да не нося отговорност. Както те се отрекоха от Гвоздейков", посочи лидерът на ГЕРБ. 

Очаквайте подробности.

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 18 април 2024 г.