Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Стадион "Ивайло" - домакин на държавния шампионат по лека атлетика
Стадион "Ивайло" - домакин на държавния шампионат по лека атлетика

ПИТАЙ, ФЕЙСБУК, ПИТАЙ!

Фейсбук едно си знае, едно си бае. Всеки ден ме пита какво мисля. Какво може да се мисли на аерогарата в Брюксел? Мисля си, какво ли ще надробят и днес промянаджиите у нас. Какви ли нови простотии ще метнат от телевизионните екрани. А може би и от парламентарната трибуна.

И за друго си мисля. Днес ще имаме ново служебно правителство. Няма лошо. Но като се замисля стигам до извода, че голямо министерско текучество има у нас. За 34 години демокрация много народ стана министър. Имам чувството, че само който не поиска той не стана министър. А това е лошо, много лошо.

Работи се на принципа джаста праста, всичко е някак си късогледо - стратегии, политики. Един министър започне нещо, но преди още да е стигнал по средата на пътя, вече е изхвърлен. Идва следващият. И всичко започва отначало. И се въртим в кръг. Превърнахме българският преход към демокрация в стадион за лека атлетика. Много търчане, но на олимпийски принцип, т.е. важно е участието, а не резултата. Стотици министри обикаляха през годините по пистата. Кои от тях и с какво запомнихме? Сега стартират поредните. Ще потърчат два-три месеца и на пистата ще излязат следващите. Изобщо... България е Олимпиада!

От фейсбук