Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИЛЪН МЪСК
ИЛЪН МЪСК

Илон Мъск предостави (чрез посредници) свои орбитални интернет станции Старлинк на руската армия - агресор в Украйна. Илон Мъск открито се присъедини към изолационистите-путинисти в американската политика и медии. Илон Мъск е талантлив откривател и предприемач - в автомобилостроене, в космическа техника, в микроелектроника.

Илон Мъск е некомпетентен по отношение на международните отношения. Той не знае нищо за вековете потисничество, на които Руската империя подлага народите на източна Европа. Седнал върху своята планина от пари, Мъск използва своите вътрешнополитически пристрастия в американската политика за да осакати възможностите на украинския народ да се противопостави на путинисткото нашествие.

Илон Мъск не е единствен. Но той е много богат - разполага с огромни възможности за влияние и въздействие. Тези, които не са толкова богати, имат само едно средство за да се противопоставят - да не мълчат, да говорят, да пишат за да посочат резултатите от самозабравянето и несправедливостта.

От фейсбук