Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Мога да гарантирам, че ние цензура няма да позволим, закани се лидерът на ГЕРБ

Решенията в МС се вземат от Денков и Габриел. Ако за някои служебните министри са пешки, за нас са дами офицери, а някои са кончета които подскачат наляво-надясно. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори задочно на президента Румен Радев, който в събота намекна, че няма значение кои са министрите - били само пешки на чужди решения. 

Въпрос е да не се стига до цугцванг, подчерта обаче Борисов. Такъв вече имало при земеделците. "Всеки ход им е грешен и на едните, и на другите. Земеделците додеяха на хората, на всички им тежи затварянето на пътища. Затова съм бил срещу дългите протести", коментира той. 

Борисов се подразни, че журналисти твърдели, че е съученик със Зоров. "Със Зоров имаме 10 г. разлика. Аз не го подкрепям. Да запазим добрия тон. Разделението между тях, километричните искания, неотчитането на връзката между земеделците и животновъдите, между оранжериите и полето...", недоволен е той от ситуацията в земеделието. Но не съм за смяната на Вътев (министър Кирил Вътев - бел.ред).

Денков и  Габриел ще кажат дали ще има ротация, натърти лидерът на ГЕРБ.  Същото важи и за това дали ще има смени на министри. 

Макар да не е запознат с новия законопроект на ПП-ДБ срещу дезинформацията, Борисов обеща:  Мога да гарантирам, че ние цензура няма да позволим.

АВТОР: Павлета Давидова