Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова

Автор: Весела Бачева

"Предложението за комисията представлява част от този рекет, който си организират партиите в сглобката, а някои партии им служат за параван. Знаете, че постоянно отлагат решения, за да си извиват ръцете и да се правят отстъпки". Така лидерката на БСП Корнелия Нинова обясни защо партията ѝ не е подкрепила създаването на комисия в парламента, която да разследва бил ли е притискан министъра на електронното управление Александър Йоловски за разпределяне на обществени поръчки.

И обясни: "Едните да притискат Кирил Петков дали изнудвал не знам си кого, другите да искат комисия за МВР, защото министърът им бил удобен, трети да искат спортният министър да си ходи".

"Гласовете на БСП не се продават и не не те търгуват. И второ - БСП не може да бъде използвана като параван или някакво прикритие за рекета, който взаимно си организират партиите в сглобката и партии, които уж се правят на опозиционни", отговори Нинова на обвиненията на Станислав Балабанов от "Има такъв народ", че някой е "натиснал копчето" на БСП.