Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Никола Николов
Никола Николов

"Кирил Петков не е приятел на истината! Категорично! Слушам го няколко дни как мънка, че никога не се е месил и кадрувал в МВР. И си спомних за това видео, в което лично Кирил Петков с гордост обяснява как депутатката на ПП Йорданка Костадинова (настоящ областен управител на Добрич) лично е сменила шефа на МВР - Добрич!". Това написа във фейсбук ПР-ът ГЕРБ Никола Николов.

„Ами сега? Кириле, я ни обясни как една редова депутатка от Добрич сменя шефа на полицията в Добрич и то по времето на "вездесъщия" и "принципен" #БойкоРашков?", пита Николов.

Кирил Петков не е приятел на истината! Категорично! Слушам го няколко дни как мънка, че никога не се е месил и кадрувал в МВР. И си спомних за това видео, в което лично Кирил Петков С ГОРДОСТ обяснява как депутатката на ПП Йорданка Костадинова (настоящ областен управител на Добрич) ЛИЧНО е сменила шефа на МВР - Добрич! Ами сега? Кириле, я ни обясни как една редова депутатка от Добрич сменя шефа на полицията в Добрич и то по времето на “вездесъщия” и “принципен” #БойкоРашков?

Публикувахте от Никола Николов в Вторник, 21 ноември 2023 г.