Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С настъпването на студа, всички ние започваме да прекарваме доста по-голяма част от времето си у дома. Да, имаме нужда от удобни домашни модели бельо и облекло, в които да се отпуснем комфортно пред телевизора със семейството, но как да разнообразим романтичните вечери за двама? С настъпването на времето за подаръци, решихме да ви дадем 5 идеи за съблазнително бельо, които ще разпалят въображението и на двама ви.

1.Деликатен съблазън в ярък цвят

Много дами търсят модели еротично бельо, които да бъдат секси, но не твърде разголени и предизвикателни. Ако сте от тези дами, то ви препоръчваме да оставите работата по съблазняването на сатена. Тази материя е изключително гладка и фина. Тя ще ви даде чувство за лукс и красота, както никоя друга материя. Заложете на красива къса нощница от сатен в много ярък цвят, която нежно да пада по тялото ви. За да завършите визията си, допълнете сатенената нощничка със сатенен халат, които нежно да загатне вашите намерения на любимия.

2.Заменете черното с бяло

Да, прочетохте правилно. Отдавна вече бялото секси бельо не е предназначено само за булките. Дългите бели чорапи от силон, ще разбунтуват кръвта на всеки мъж, тъй като те красиво подчертават дамските крака. Те вървят най-добре с бели жартиери и жартиерен колан. Защо да не пробвате и бял чорапогащник от флорална дантела, който не само подчертава краката, но и ханша. На пазара ще откриете дори цели съблазнителни гащеризони от дантела.

Белият цвят ще откриете в разнообразие от чувствени модели дамско бельо. Опитайте бяло дантелено боди, тюлена бяла нощничка или леко прозирен бял халат. Ако не желаете да се обзавеждате с цял ансамбъл от продукти, то просто си купете дантелени прашки или бикини от тюл, които да подчертаят задните ви части подобаващо.

3.Кожа за най-смелите

Ако вие и любимият ви сте любители на “50 нюанса сиво” и “по-мрачния” съблазън, то коженото бельо ще удари точно в десетката. Въпреки че, кожата като материя за бельо е доста необичаен избор, то тя е много популярна в сферата на еротичното бельо. Разбира се, тя е подходяща само за няколко часово носене, тъй като може да спарва тялото.

 

4.Чувственост, подходяща за всеки

Кадифето е една от най-обичаните материи и то не само в сферата на облеклото. Може би някои от вас ще останат изненадани да разберат, че в последните години кадифето се използва и за изработката на бельо. Тази година, то навлезе дори в сериите съблазнително бельо. Тази материя е мека и изключително приятна на допир. По магазините ще откриете както кадифени бикини, така и бодита и сутиени.