Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дружеството е големият победител в категория „Инвестиции и растеж“ в конкурса Мистър и Мисис Икономика 2023

„Галакси Инвестмънт Груп" спечели поредния си Бизнес Оскар от конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ 2023. Изпълнителният директор на компанията Константин Бояджиев бе отличен в категорията „Инвестиции и растеж“ по време на годишните награди на сп. Икономика и КРИБ, която се проведе в столичната зала „Джон Атанасов“ в присъствието както на местната и централната власт, така и на водещи представители на бизнеса. Високото отличие беше връчено от министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов.

Вече 33 години „Мистър и Мисис Икономика“ отличава български предприемачи, мениджъри, икономисти и финансисти, допринесли за високите успехи и развитието на българската икономика. Символ на конкурса е статуетката „Рибарят и златната рибка“ на маестро Ставри Калинов, когото по-рано тази година загубихме, и на когото гостите на церемонията отдадоха специална почит.

„Днешната награда е поредното признание за постигнатите резултати от целия екип на компанията, който издигна „Галакси Инвестмънт Груп" до лидерските позиции в сектора на недвижимите имоти и новите технологии. Подобни отличия ни мотивират да продължаваме да се развиваме и за пореден път ни доказват, че постоянните инвестиции в ноу-хау и иновации ни движат в правилната посока за постигане на устойчиво развитие на бизнеса и модерния начин на живот“, сподели по време на церемонията Константин Бояджиев.

„В съответствие със стремежа ни за интелигентен и устойчив икономически растеж, вече над 20 години успешно изграждаме и развиваме отличителни проекти, които са отправна точка за най-високи международни стандарти. Наред с петзвездните хотели, първокласните офис сгради и жилищни комплекси, индустриалните имоти и ритейл парковете, днес „Галакси Инвестмънт Груп" стои в основата и на най-мащабния и успешно реализиран проект за производство на слънчева енергия в България“, допълни в заключение той.