Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Спомените от отминалия август ще ни греят през цялата зима. Летните дни и топлите вечери, морският бриз и духа на отпускарските месеци носят със себе си немалко страстни мигове на флирт, авантюри и развлечения. През този сезон какво друго да ни се случи, освен да се влюбим?

С наближаването на есента обаче идва въпросът и накъде да поемем със своите уж мимолетни отношения. Има ли любов след началото на летния романс? Как можем да запазим и укрепим връзката си, когато сезонът на плажовете и страстта мине? В тази статия ще обсъдим няколко съвета за това как да продължим неочаквано зародилата се магия, прераснала от лятно увлечение.

Добра комуникация

Лятното приключение ви води по нови пътища – опознавате другия и с това опознавате себе си. За да установите доверие и откритост, споделяйте чувствата си, очакванията и плановете си за бъдещето със своя партньор. Разговаряйте за това какво искате от връзката си и как можете да работите заедно, за да я укрепите. Бъдете честни и не се притеснявайте да задавате въпроси. 

Бъдете готови за промяната, която неусетно ще настъпи, благодарение на новия свят, откриващ се пред вас. Ще останете изненадани колко малко знаете за себе си и тепърва ще откриете през очите на любимия човек.

Създавайте специални моменти 

Пътувайте, организирайте излет или спонтанно посещение на галерия. Може би сте фенове на киното или пък на литературата – намирайте време да създавате спомени заедно. Всеки сезон носи своите цветове, настроения, а с това - и нови възможности за приключения особено когато имате с кого да ги споделите. 

Обръщайте внимание на интересите на другия, но не пренебрегвайте своите. Заниманията, в които се включвате двамата, ще открият нови страни от характерите ви. Бъдете креативни. От това да станете доброволци в благотворителна организация, до това да се запишете заедно на курс по латино танци, въпреки че не ви се отдава – възможностите са безброй.

Бонус: Не забравяйте да запечатвате любимите моменти в снимки.

Интимността е ключът към близостта 

Със задълбочаването на връзката ви разстоянието помежду ви се скъсява. Интимността, както емоционалната, така и физическата, е важен аспект на всички романтични отношения. Проявете внимание към партньора си и поддържайте близостта, като споделяте мислите си. 

Разговорът за интимността в една връзка може да включва и разнообразие от сладострастни играчки, които ще направят тази част от прекараното време заедно още по-вълнуваща. Сред идеите за нови изживявания както на индивидуално, така и на партньорско ниво ще откриете мъжки мастурбатори, дилда, вибратори и други играчки, които може да разгледате в sex shop. Всяка двойка има своите предпочитания – експериментирайте, предизвиквайте себе си, но винаги се интересувайте и от мнението на човека до вас. 

Благодарение на откритата комуникация и взаимно уважение вашата връзка има потенциал да се развива. 

Изберете взаимност, но поддържайте своята самостоятелност

Докато работим към общи цели и споделяме едни мечти, е важно да обръщаме внимание и на собствения си свят. Отдавна търсенето на „половинка“ е по-скоро откриване на друг самостоятелен завършен човек, в чието сърце заемаме специално място. Имайте свои интереси, хобита и отделяйте достатъчно време за себе си. По този начин и ще се чувствате пълноценни, и ще бъдете по-интересни и обаятелни за партньора.

Това, че определени сфери от живота ви да са лично ваши, не означава, че не сте отдадени на съвместния живот, нали? Ето затова се отнасяйте и вие с уважение към новата си половинка и ценете личното ѝ пространство. 

Топлите слънчеви дни и дългите вечери са идеални за създаване на специални спомени и носят усещане за безвремие и свобода, а ние ви пожелаваме нови приключения след незабравимите летни моменти и любими хора, с които да ги споделяте.