Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Виктория и Дейвид Бекъм КАДЪР: Туитър/@buzzspor
Виктория и Дейвид Бекъм КАДЪР: Туитър/@buzzspor

Новият сериал на “Нетфликс”, посветен на живота на Дейвид Бекъм, разкрива футболната легенда в нова светлина. Известен с перфекционизма си на терена и вниманието към всеки детайл, днес той пренася тази своя мания в дома си.

В ексклузивен клип Бекъм споделя, че педантичността му личи най-вече в кухнята.

Във видеото той с истинска вманиаченост показва кафемашината си, възхищавайки се на блясъка , тъй като тя сякаш токущо е излязла от магазина.

“Готвих тук снощи”, обяснява той със задоволство и след като поднася кафе на режисьора на лентата Фишър Стивън, той гордо се обляга на печката, която също изглежда като купена същия ден.

“Доста е чисто, защото аз чистя много добре”, усмихва се Бекъм.

След което констатира, че

умението му да слага ред

като че ли не се забелязва от останалите.

Причината е, че той всяка вечер оправял всичко, включително поставял столовете по точно определен начин. В гардероба му гледката също е зашеметяваща - там е нещо като аптека за дрехи, като лично той сгъва дори чорапите си по специална технология.

“Трябва да се уверя, че всичко е както трябва, защото мразя сутрин да видя, че има чинии, чаши, купи... уморително е.”

В този момент съпругата му Виктория, видимо развеселена, слуша хвалбите му от съседната стая и тъй като е наясно с неговата вманиаченост по чистотата и реда, само му дава въздушна целувка и излиза.

“Не съм сигурен, че всичко това се оценява кой знае колко от жена ми”, смее се Бекъм. След което добавя: “Почиствам дори от дима на свещите, знам, странно е.”

Режисьорът е възхитен от футболиста, защото той изобщо не опитва да скрие странностите си.

Нещо повече, Стивънс смята, че животът на

главния му герой

е доста луд,

а с Виктория са изключително забавна двойка.

Същевременно у съпруга на Пош той открива една невероятна топлота и откритост към хората. Бекъм винаги изслушвал събеседника си с внимание и искрено се интересувал от живота на останалите.

Заедно с това Стивънс е възхитен и от фантастичната естетика, която притежавал бившият централен полузащитник и най-вече от

вродения

му интелект

Според режисьора навремето Бекъм имал по-добър поглед върху терена от всеки друг. А геният му се проявявал най-вече в мисленето му - той винаги бил с няколко хода пред останалите.

Сега този изумителен талант и странният микс от качества личат най-вече в бизнеса и в отношенията му с хората, смята Стивънс. Затова той още отсега е убеден в грандиозния успех на новия сериал.