Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мира Добрева КАДЪР: Инстаграм/miradobreva_
Мира Добрева КАДЪР: Инстаграм/miradobreva_

"Точно един месец след онази превратна нощ, в която разбрах колко крехък е животът. Това е първото ми излизане по маршрут по-различен от този до болницата", сподели тв водещата Мира Добрева в инстаграм профила си. Тя споделя, че е отишла до манастира „Св. Димитър“ в село Лозен.

"Четох някъде, че вече съм хукнала по планини и всичко е постарому. За жалост, ще трябва да почакам малко, преди отново да мога да катеря, да се върна на работа и в живота въобще. Но засега съм благодарна, че видях това място, което препоръчвам и на Вас.

@desikadesiii благодаря ти, че ме заведе!", пише още Добрева.  

През септември дъщерята на известната журналистка на БНТ - Лори съобщи, че майка й е претърпяла операция и е в медикаментозна кома. Дни по-късно Лори съобщи, че състоянието на тв водещата се подобрява.

Именно след изкачване до Рилските езера водещата е направила остър перитонит и по спешност е била приета за операция на корема в “Пирогов”. След нея обаче са се развили други усложнения и инфекции. Добрева не е можела да диша самостоятелно и заради това се е наложило да бъде вкарана в реанимация, поставена в медикаментозна кома и интубирана, това стана ясно от интервю на дъщеря ѝ Лори пред "24 часа". Момичето сподели още, че минути са деляли майка ѝ от смъртта.

Дни по-късно Мира Добрева публикува видео във фейсбук профила си, в което благодари на лекарите и сестрите в Пирогов, както и на Бърза помощ. Тя сподели тогава, че единственото интервю, в което е цялата истина, е за вестник "24 часа".