Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хасан Азис се ръкува с Ерол Мюмюн под одобрителния поглед на Ахмед Доган
Снимка: Фейсбук на Хасан Азис
Хасан Азис се ръкува с Ерол Мюмюн под одобрителния поглед на Ахмед Доган Снимка: Фейсбук на Хасан Азис

"Уважаеми, дори аз не съм бил толкова мандати начело на ДПС" е заявил Ахмед Доган на кмета на Кърджали Хасан Азис на изслушването в сарая", заяви журналистът Илхан Андай пред Би Ти Ви. 

Снимката, която градоначалникът си пусна във фейсбук с Доган, означава - "Хасан е с нас, не търсете друго", добави Андай. Тоест се очаква той да работи за новия кандидат за кмет Ерол Мюмюн и няма да се опитва да прави нов политически проект.

На въпрос за неочакваната политическа активност на Делян Пеевски Андай отговори: "Делян Пеевски владее магията да се промотира сам. Знае дневният ред на правителството, но изпреварващо казва какво ще се случи".

Той е новото лице на ДПС и изглежда като втория човек в движението. Явно санкциите не пречат, а са мотор за движение напред на такова странно правителство, коментира журналистът.

Според него за Мустафа Карадайъ се задава тежка национална конференция след местните избори. Тежките дни за него тепърва предстоят, като се вижда колко активни са Илхан Кючук, Филиз Хюсменова, която се върна с позитиви, и други.

ДПС ще увеличи резултата си на местните избори - това е прогнозата на Андай.