Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Йонислав Йотов - Тото КАДЪР: Ютуб/ToTo Yotov
Йонислав Йотов - Тото КАДЪР: Ютуб/ToTo Yotov

Много ми е важно да се схване кой фактически е Тото, защото голям хейт го хейтят, упражняват се да си прокарват плачливите сюжети и партийните пропаганди на негов гръб, пък не са го уж дори един път гледали, чак питат кой е тоя.

Целият Тото се съдържа в понятието „шоумен“: малко футболист, малко музикант, малко риалити звезда, по малко от всичко. И по някое време на крилете на малкото си слава той прави собствен подкаст в youtube, където кани когото си прецѐни. Слави Трифонов например, Митко Рачков, Сашко Кадиев, Тити, фолк звезди и прочее.

Залите му с времето стават все по-големи, в Пловдив беше наел амфитеатър (не Античния, друг един), фраш ви казвам. И публиката, която е в диапазона 14-30, не мърда, под дъжда седят с часове и слушат в захлас как Тото по шорти и гуменки си говори с известните и налива от спонсорска бутилка Tullamore Dew.

Сега сред яростните му критици няма нито един, привлякъл спонсор от калибъра на Pepsi, но всички са еднакво размазани от кеф, че на Тото спонсорът му е бегАл.

Другата гръмовна глупост е, че го обвиняват в липса на журналистически инстинкти. Той дори претенции няма да е журналист, извън ефира е, бе, в youtube стриймва. И не само той се смее на историята на Тити, а и цялата му прогресивна публика. Те на всичко се смеят. Проблемът е, че Тити им разказва като смешка как се е гаврил с гаджето си.

Защо не мога да се сетя за нито един журналист с висок морал и професионални инстинкти, който да е постигнал нещо поне близко до размаха на този по малко от всичко човек? И защо, според вас, в България всичко е наопаки?

Не е Тото черешката на лайното, разберете го това нещо!

От фейсбук