Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изказванията, заплахите срещу прогресивните гласове, срещу ЛГБТ хората, имигрантите, Европа, са ежедневие. Снимка: Пиксабей
Изказванията, заплахите срещу прогресивните гласове, срещу ЛГБТ хората, имигрантите, Европа, са ежедневие. Снимка: Пиксабей

Честно казано, новините от България тази седмица ме втрещяват.

Не заради махленските скандали около "прокурора", нито смешните опити и циркове за съставяне на правителство. Негледането на бг телевизия и неслушането на радио (разбирай - местата, където се раздухват димките), ме предпазва от крясъците и пищенето на клакьорите на мафията (десни или леви)

Картината е ясна. В България вече е налице срастването на националистичната идеология, рашизма, с религията, църквата и държавните, национални медии.

Когато в националните радио и телевизия се пропагандират прорашистки мнения и тези, които съвпадат с идеологията на наци-партиите в София (иЗраждане, бСп, иТн, ръководени от дПс), когато ортодоксалните (да не се чете като православни, моля) религиозни водачи припяват на рашистката идеология, и намират място в нац. държавни медии, налице е фазата на срастване на държавни медии с официалната религия и нацистките политически субекти.

Случи се дори антисемитско изказване в национален ефир на една от одиозните фигури в бг политиката.

Което не само е осъдително, то е престъпно!

Отдавна се лансират казионни "интелектуалци", привърженици на Кремълската орда.

Изказванията, заплахите срещу прогресивните гласове, срещу ЛГТБТ хората, имигрантите, Европа, са ежедневие.

Всичко това, комбинирано с критична маса, фаворизираща нацизма, рашизма, е предпоставка за благоприятна почва за промиване на мозъци с рашистка идеология.

Оттук пътят към сочене на "врагове, предатели", горенето на книги, обругаването на несъгласните, закриването на медии, затварането на "чуждестранни агенти" в лагери и налагане на рашизма в България, е опасно близо.

Така започна отмяната на демокрацията в Русия.

Единственото спасение са масови протести, днес, сега (но не разходки с кучетата по жълтите павета), и незабавна оставка на ръководители на БНТ, БНР, изхвърляне на престъпните "журналисти" оттам, контролните им органи, Прокурори, Съдии, пРезидент.

Иначе казано - радикално рязане на главата на Рашистката ламя.

След няколко месеца ще бъде късно.

И малкото крехки гласове срещу рашизма, ще са изчезнали напълно, заглушени и омерзени.

И пак ще чакаме някой друг да ни свърши работата по невъзможната българска свобода.

От Фейсбук.