Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Венци Мицов. Снимка Фейсбук
Венци Мицов. Снимка Фейсбук

Между другото проблемът, скъпи български избирателю, се корени във факта, че самият ти имаш не мозък, а картофено пюре в главата си. За това, вместо да помислиш малко, ти гласуваш.

Ако вместо картофено пюре имаше ризото с печурки поне, щеше да се сетиш да попиташ любимите си партии да ти обяснят не срещу какво са и какво ще премахнат, а каква е визията им.

Ето, примерно Възраждане. Знаем срещу какво са те, но никога не сме чували от тях как ще стане това. Аз ще се опитам да сглобя набързо картинката.

Напускаме ЕС и НАТО. Премахваме забраните към Русия.

Това води до няколко неща.

1. Връщаме наборната военна служба - понеже сме малки, тя става 4 години, но, понеже нямаме казарми, тя не може да стане изобщо.

2. За да имаме 4-годишна задължителна военна служба, щото Сорос и злите дженрдъри дебнат на границата, започваме да строим казарми. Да, обаче сме напуснали ЕС и няма откъде да вземем пари. За целта разваляма концесиите за ZLATOTO NA KLETA MAJKA BALGARIQ и с милиардите построяваме казарми. На един град - по 17 казарми, да има.

3. В казармите обаче няма оръжие - тогава започваме да произвеждаме прашки, джепанета и инвестираме милиони в българския шоубизнес, който, макар че не става за слушане, е оръжие за масово поразяване.

4. Само че, за да произвеждаме шоу продукт, ни е нужен пазар. За това изнасяме нашия шоубизнес в братска Русия. Там, обаче, след като чуват няколко албума на Владимир Ампов Княза, се предават на ЕС и НАТО и ние пропадаме.

Сега да пробвам с визията на ПП/ДБ.

1. Храната, която ядем, е некачествена. Правим съдебна реформа и всичко се оправя.

2. Културата ни куца яко. Това е заради съдебната реформа. Щото другия вариант е да върнем Наско за министър, сигурни ли сте, че го искате?

3. Инфраструктурата ни е критична. Правим съдебна реформа.

4. Аз имам проблем с простатата. Правим съдебна реформа.

Да опитаме с ДПС.

1. Чок гюзел, кадаиф, баклава...

ИТН

1. Президентът поема България.

2. Правим мандатите неограничени.

3. Правим космонавт и го пращаме към макединските територии на Луната.

4. Никакви субсидии за... а бе за всички освен нас.

5. Мис България да се избира с национален референдум

БСП

1. България без джендъри.

2. България постига мир между Украйна и Русия, отлказвайки да дава оръжие (щото бизнесмени, близки до БСП трябва да продават оръжие)

3. Повече мандри по селата за всеки случай...

Кой остана? Аааа, как бе, ГЕРБ.

Там точки няма, там има само запетайки, но визията им е "Ние сме първи, но можем и да сме втори".

Като цяло, ако добре схващате ситуацията, разполагаме с партии, които нямат никаква идея какво да правят.

По-тъпото е, че те не само, че не знаят какво да правят, но не знаят и как да го направят.

И още по-тъпото е, че вие самите сте виновни за това. Защото партиите слушат и четат тъпотиите ви в социалките и се водят по тях.

А вие се замислете.

Знам, че е трудно с това, което е останало в главите ви след 30 години чалга, мутри, чиклити, кенефни кримки, турски сериали и гледане на Киро Брейка, но въпреки това пробвайте.

И, ако успешно се замислите, ще разберете, че партиите се намират в състоянието, в което са, заради вашето желание спрямо тях.

А то е следното - "И Я НЕ ЗНАМ КАК Е, АМА И ТАКА НЕ Е", последвано от "ЧЕ СИ ЗАПАЛИМ КЪЩАТА, ТА ДА МУ ИЗГОРИ НА ВУТЕ ПЛЕВНЯТА".

И да знаете - политиците ни не идват от Марс. Те са еманация на нашата тъпотия. Не са ги пуснали от небето.

Но все пак понякога те ни изненадват с екстра бонус малоумие, което си е за похвала...

Айде, лек ден, от мен толкова.

В тая среда на тотален идиотизъм, гарниран с параноя и истерични изблици е по-добре човек вместо да пие чай, да се обеси (по Чехов)...

От фейсбук