Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ева Кайли се влюбва във Франческо, когато разбира колко добър и благороден е не само към нея, а и към останалите

Мъжът й съветва по въпроси за Арабския свят, основава фондация за човешките права

За личния живот на Ева Кайли не се знае почти нищо до запознанството й с атрактивния съветник на италианската евродепутатка социалистка Франческо Джорджи.

Двамата се срещат преди 2 години точно когато пандемията е в разгара си.

По това време тя вече е 42-годишна и е доста объркана от симпатичния депутатски сътрудник в Брюксел. В свои интервюта преди разследването тя признава, че е закъсняла с майчинството. До срещата си с италианеца смятала, че едно дете може да се окаже пречка в кариерата, но в крайна сметка разбира, че това е нещо, което променя живота, но това не означава, че го спира. 

Влюбва се във Франческо Джорджи, когато вижда колко е добър и благороден не само към нея, а и към останалите. 

Малко след влюбването от пръв поглед през 2020 г. се ражда дъщеря им Ариадни.

"Не се опитах да запазя бременността в тайна, просто не се чувствах комфортно да разгласявам нещо толкова лично, особено в момент, когато много семейства губят близките си в тази безпрецедентна пандемия - казва тя. - Освен това дистанционната работа ни държеше у дома." Според нея обществеността разбрала, че има дете, чак когато малката станала на 3-4 месеца. Самият Франческо Джорджи е съветник на италианската депутатка социалистка по въпроси, свързани с Близкия изток и Северна Африка.

Заедно с бившия италиански депутат Пиер Антонио Панцери той е основател и на Fight Impunity - неправителствена организация, наблюдаваща нарушенията на човешките права.

Кореспондентът на "24 часа" Виолина Христова отбелязва в своя статия, че в миналото Джорджи е бил ветроходец, след което става съветник на Пиер Антонио Панцери. Сега именно той е заподозрян, че е организирал мрежата за подкупи и подаръци от Арабския свят за Европарламента.

Преди разследването Ева и Франческо бяха известни като най-красивата двойка на Европарламента. Медиите отбелязват, че те са били истинска атракция, когато са водили там и прекрасната си малка дъщеря.

Преди запознанството си с Франческо Ева бе известна като най-симпатичната евродепутатка. Може би затова тя три пъти е била номинирана за Евродепутат на годината, но печели титлата едва през 2018 г.