Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вежди Рашидов
Вежди Рашидов

 "Дано разумът да наделее над ината. Моята формула е да търся до край изход за избор на председател, защото идва тежка зима, няма бюджет държавата - това не са шеги, с които трябва да се забавляваме на гърба на българския народ. И никой да не забравя, че депутатите може да са горе-долу добре тук, но фактурата отива на гърба на българите. Това не е въпрос на истерии на млади и стари, то е въпрос, че младите не знаят, че още бащите им плащат цените на този ток и газ, и когато започнат да плащат, тогава ще спрат да мразят. Тук нито е мястото за омраза, нито е мястото за забавление". Това коментира почетният председател на парламента Вежди Рашидов преди началото на третия ден на търсене на шеф на НС.

"На тези години и аз съм се шегувал с някои неща, но донякъде. Всичко има една малка граница.  Всичко е прекрасно до границата. Мине ли се границата - не е добре. И дъблоко се надявам, въпреки че са млади хора, разумът да заработи.

Вчера имаше една хубава крачка на усмирение, на тон и трябваше да си обясняваме, че те са само народни представители. Но да не забравят, че те са на работа само в името на хората. И дълбоко се надявам този ден да дойде, защото няма смисъл да се ходи отново на тежки, скъпи избори. И всичко това да е фактура на гърба на българския данъкоплатец. Всичко плаща народа и затова трябва да бъдем отговорни. Не е художествена самодейност и домашни истории", допълни той.