Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слънчев бряг. Снимка:Архив
Слънчев бряг. Снимка:Архив

Убитият в Слънчев бряг снощи е бил общ работник в курорта, а извършителят - негов колега, довериха източници на "24 часа".

Кървавото престъпление е станало около 20,30 ч. на 28 септември, на уличка зад ресторант "Джани" и сградите "Палм Резиденс" и "Кристал", уточниха от полицията.

Двамата мъже на 49 и 60 г. пили заедно, но се скарали и се сбили. В мелето по-младият извадил нож и намушкал в областта на гърдите колегата си.  Дошлият на място медицински екип само констатирал смъртта на 60-годишния мъж, родом от село Оризаре.  Убиецът избягал от местопрестъплението, но е задържан близо до сградата на пожарната в Слънчев брат Запад. Той е от село Българово, криминално проявен. Извършен е оглед на местопроизшествието, иззет е ножът, с който е извършено намушкването.

Установени и разпитани за свидетели на инцидента. Извършени са множество процесуално-следствени действия за документиране на деянието. По случая е образувано досъдебно производство, съобщи говорителят на ОД МВР Бургас Цветелина Рандева.