Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снощи бяхме на много хубаво тържество с Наско. Юбилей 80 години празнува уважавания професор Пожарлиев. Да ни е жив и здрав. Видяхме се с много приятели, с които скоро не се бяхме виждали. И те, и някои от непознатите за нас гости на професора ни поздравяваха с Наско - него за ”Левски”, мен за гимнастиката. Някои си направиха и снимки с нас. Напоследък много често ни се случва.

Една много близка наша приятелка, която много искрено се радва на двамата на успехите ми каза, че е добре да се изолираме от много хора, докато сме отдадени на спорта. Изтъкна причините, защо смята така, които, разбира се, имаха резон. Една от причините беше, че при тези успехи, които жънем ще има много интриги.

Тя е много интелигентна и красива. И с Наско много обичаме и нея, и съпруга и.

Да, така е.

Всъщност, когато някой е успешен и трудът му е показен и касае стотици хиляди (почитатели, фенове..), няма как да се изолираш.

Интригантите са част от живота на успелите. И който не е приел този житейски закон, просто ще му е по-труден пътят. Който ги е приел, животът му е по-лек. Постига по-лесно неутрализирането на интригантите.

В това отношение Наско е Шампион. 40 години сме заедно, но не спира да ме изумява неговата философия. Той наистина не позволява на дребнотемието да го отклонява от пътя му. Да, за него интригантите са дребнотемие.

А повярвайте, около него е гъмжило от такива.

ЧРД, Томе!

Много те обичаме!

Незабравим купон с песни и танци беше!

И много хубави хора, и още по-хубави сладки приказки!

P.s.

Тази снимка пожела да ни направи съпругът на дамата от моя разказ, докато си разговаряхме с нея.

*От фейсбук