Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: В началото на седмицата сте склонни да вземате прибързани и необмислени решения. Просите си неприятности. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. Работата ви спори. Обмислете внимателно предложението за нова работа. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. В почивните дни се постарайте да сдържате емоциите си. Бъдете отговорни най-вече ако за вас дните са работни. От понеделник преценете къде и как да вложите печелившо и най-вече сигурно парите си, за да неутрализирате поне частично инфлацията. Очаквайте предложение за допълнителна работа, което е добре да приемете дори и ако ви се стори натоварващо. Очаквайте финансови постъпления въпреки ретроградния Меркурий.

Здраве: Отново се радвате на отлично здраве. Вечер отидете на масаж, за да се отпуснете и да възстановите силите си. Не допускайте преумората да ви вреди.

Любов: В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми, свързани с децата, които все сте отлагали. Не се подвеждайте по миловидното изражение на обожател, целящ да съсипе брака ви.

ТЕЛЕЦ

РАЗОЧАРОВАНИЕ

Работа: От началото на седмицата не се ядосвайте и не страдайте, гневни и разочаровани от хора, на които помогнахте, но дума благодарност не чухте. Бизнесмените отсега да обмислят добре плановете си и да преценят дали да проведат разговори за инвестиции. През почивните дни използвайте възможността да отхвърлите изостаналите задачи, но с умереност заради ретроградния Меркурий. От понеделник ви липсва желание за работа, но е неотложно завършването на поставени и забавени задачи. В състояние сте сами да си създадете проблеми в професионалния и в личния живот. Не се включвайте в съмнителни търговски сделки. Деловите срещи са провал, по-добре ги отложете, дори и да се окажете подвластни на негативни изказвания.

Здраве: Постарайте се да спортувате поне половин час. В добро здравословно състояние сте. Не се поддавайте на негативни емоции, особено ако са безпричинни.

Любов: Личните ви отношения се нормализират. Отидете на гости или си поканете приятели у дома. Самотните ще срещнат подходящия партньор.

БЛИЗНАЦИ

КРИТИКА

Работа: От първия ден на седмицата съхранете спокойствието си на работното място, ако се окаже, че сте сгрешили, и ви критикуват. Замислете се дали критиката не е градивна и полезна за вас. Поправете грешката си веднага, ако е възможно. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат. Финансирането на нови проекти днес не е желателно – Меркурий е ретрограден. Почивните дни са напрегнати, но резултатни. Освободете се от песимизма си. От понеделник не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки че сте неуверени в силите и възможностите си. Ще научите, че се издигате на важна професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си. С прибързаност няма да успеете да разрешите лесно финансови проблеми.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което не изключва отпадналост и главоболие заради преумора. Бъдете внимателни при пресичане на улицата. Не се преуморявайте.

Любов: Предпазвайте се от проблеми в личния живот заради нечие желание да навреди на отношенията ви. Очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове.

РАК

КОНФЛИКТ

Работа: В дните от началото на седмицата бъдете внимателни при провеждане на разговори. Не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си, но изведнъж са се проявили с абсурдни претенции при ретроградния Меркурий. Отпратете ги. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления. През почивните дни запознанствата ще ви създадат сериозни бъдещи проблеми, ако са свързани с деловите ви планове. Не поемайте обещание да се обвържете делово с новите си познати. От понеделник, колкото и да ви се иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми.

Здраве: Здравето ви е прекалено крехко, обърнете си внимание. Бъдете внимателни и не се лишавайте от самотата и почивката си. Не приемайте тежка и трудносмилаема храна.

Любов: Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването може да е задълго.

ЛЪВ

САМОКРИТИЧНОСТ

Работа: В дните от четвъртък бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Ако обмисляте да промените изцяло дейността на вашата фирма, не започвайте през този период, защото Меркурий е ретрограден. През двата почивни дни ви очаква предложение за нова или допълнителна работа, което ще ви зарадва, но също така няма да липсват и трудности. От понеделник ви хвалят за отлични резултати на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и сте доволни от себе си. В материално отношение все още не очаквайте промени. Не бързайте с обещанията за инвестиции дори и ако са ви предложени от ваш добър приятел.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от простуди и не си създавате нервно напрежение. Не преяждайте. Концентратите ви вредят, ако прекалите на делова вечеря.

Любов: На несемейните съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, млади семейства, които нямат деца, напомня, че е време да помислят за потомство.

ДЕВА

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Работа: През първите дни на седмицата новите предложения за професионална промяна и растеж да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи. По-добре не мислете да напускате сегашното си работно място. Ще съумеете да се справите бързо с трудностите. От вас зависи да намерите верния път към бъдещи успехи. Почивните дни позволяват да водите разговори, свързани със служебни промени. Колегите ви няма да ги отхвърлят, за началниците ви не е сигурно заради ретроградния Меркурий. От понеделник ще се появят внезапни препятствия, породени от странични фактори, които не трябва да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко. Работете търпеливо и задълбочено.? Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти.

Здраве: Здравето ви изисква грижи. Засилете с витамини имунната си система и не се притеснявайте, типично за вашия знак, да отидете на профилактичен преглед.

Любов: Не се впускайте в изневяра само защото сте срещнали обсебващи хора, които са завладели съзнанието ви. Любовната омая е временна.

ВЕЗНИ

ГЪВКАВОСТ

Работа: Първите дни на седмицата ви изненадват с възможни загуби, които сте способни да предизвикате сами заради ретроградния Меркурий. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате, за да не се окажете без средства за препитание. Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, с които се разделихте преди време. През почивните дни срещите и запознанствата ви в делови и личен план да са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа. От понеделник сте в изгодна позиция. Промените са във ваша полза независимо от това, че някои завистници се опитват да ви попречат да ги предприемете. Ако има делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе пари, съветвам ви да го приемете.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото ви липсва хармонията в отношенията. Не натоварвайте с течности бъбреците си и не прекалявайте с посещенията в сауна.

Любов: Бъдете честни и искрени в отношенията си. Запознанствата изискват да сте предпазливи, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор.

СКОРПИОН

НЕСГОВОРЧИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата без причина сте нервни, несговорчиви и настроени агресивно към хората. Вашите колеги и близки също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се, защото заради ретроградния Меркурий трудно ще постигнете примирие! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загубите подкрепата им при необходимост. Очаквайте спокойни и разтоварващи почивни дни, в които ще се занимавате с приятни неща. Изхвърлете непотребните вещи. От понеделник очаквайте похвала и финансови постъпления. Денят е подходящ за вземане на важни решения. Смело се захванете със служебните си задачи и резултатите няма да закъснеят. Ще проведете дискусии и задълбочени разговори. Успешно ще инвестирате парите си.

Здраве: Бъдете особено внимателни по отношение на здравето си. Пазете се от травми, бъдете внимателни при преминаване по улиците. Доброто физическо състояние зависи от вас.

Любов: В личните отношения ще ви бъде трудно заради конфликти с роднини. Не изливайте агресията върху близките си. Направете крачката към изясняване на отношенията.

СТРЕЛЕЦ

ТРУДНОСТИ

Работа: Началото на седмицата ви изненадва с трудности в общуването, породени от прибързаност и необмислени приказки, които ще объркат плановете ви. По-добре се задълбочете в служебните си задължения. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да планирате по-дълъг отпуск, както и да предприемете мечтаните начинания. През почивните дни сте във върхова форма и от вас блика чар дори и при ретроградния Меркурий. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени. От понеделник ви очакват часове спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Ако сте инатливи и заядливи, сте в състояние да съсипете настроението на колегите си. Работете и не отвличайте вниманието си в странични занимания.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Спортувайте, въпреки че сте без желание за физическо натоварване. Не се срещайте с много хора заради податливост на инфекциозни заболявания.

Любов: Вечер бъдете със семейството си. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка.

КОЗИРОГ

НАЧИНАНИЯ

Работа: През първите дни на седмицата начинанията няма да ви донесат успех, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Наложете си спокойствие. Разчитайте на рутината и знанията си при все още ретроградния Меркурий. Наложете си умереност във всичко, включително и в исканията си при провеждане на разговори. През почивните дни сте променливи и емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка, не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. От понеделник периодът е неблагоприятен за вас, защото спорите при разговори със самомнението, че знаете всичко, но допускате и грешки заради непроверена информация. Срещите ви са ползотворни, ако се контролирате. Не пропускайте широко отворените врати пред вас, водещи към нови възможности за професионални успехи.

Здраве: Не сте стабилни физически и е добре да се предпазвате от травми или от обостряне на хронични заболявания заради вашето безотговорно поведение и липса на почивка.

Любов: Важните разговори с брачната или интимната половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията.

ВОДОЛЕЙ

ОТГОВОРНОСТ

Работа: Дните от четвъртък изискват да сте отговорни, защото късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса. Въпреки това, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза. Бизнесмените жънат успехи, на които не са се надявали, особено при ретроградното движение на Меркурий. През почивните дни трудности ви пречат на работното място и блокират възможността да постигнете целите си в поставения от вас срок. От понеделник сложете в ред документацията на фирмата си. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Възможни са неочаквани разходи или финансови загуби. Бъдете внимателни при работа с пари. Не се опитвайте да прехвърляте вината за проблемите на вашите колеги.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Сутринта сте разсеяни и може да навредите на здравето си. Не са изключени травми заради прибързаността ви.

Любов: Вашата интимна връзка започва да ви тежи. Изпитвате усещането, че се задушавате. Прекратете я, вместо да страдате, взаимно да се наранявате и да се търпите.

РИБИ

РАЗХОДИ

Работа: От първия ден на седмицата е нормално да нямате желание за работа. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Отложете планираните делови разговори заради все още ретроградния Меркурий. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на хора, които срещате за първи път. През почивните дни въпреки трудностите приходите ви изпълват с доволство. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати. От понеделник сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Постигате планираните професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с новите си задачи. Справяте се без усилия, но грижите ви са причина да работите по-бавно от обичайното.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Възможни са здравословни проблеми, които можете да избегнете, ако се въоръжите с търпение. Грижете се за себе си и посетете личния си лекар.

Любов: Извинете се и възстановете добрите отношения в семейството дори и с цената на компромиси. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща.