Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: АГРЕСИЯ

РАБОТА В началото на седмицата се пазете от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти, които отдавна дебнат и търсят начин да се докопат до вашите проекти. Търговците имат шанса за отлични печалби, ако съхраняват добре стоката си и зареждат често с нов асортимент. Почивните дни са добри за почивка, но е добре да отделите време и за преглед на документи. Не отказвайте пътуване. Въпреки че от понеделник сте напрегнати и нервни, с променливо настроение, се справяте отлично с професионалните си задължения. Прибързаността е забранена. Не позволявайте липсата на спокойствие да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с колегите си.

ЗДРАВЕ От напрежението и от прекалената ви чувствителност може да пострада единствено вашето здраве. Не бива да работите без почивка.

ЛЮБОВ Силни емоции, които ще се проявят неочаквано. Несемейните са склонни да се влюбят в някого не само заради силното сексуално привличане, но и за да не са самотни.

ТЕЛЕЦ: ЗАБЕЛЕЖКИ

РАБОТА През първите дни на седмицата не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите дори с най-обикновените задачи. Не е изключена криза в материално отношение. В почивните дни постигнете стабилност на работното място, ако за вас са и работни. Имате възможност да завършите доходни задачи. Радвате се на признание. От понеделник оценката, която ще получите, е от значение за материалното ви състояние. Обмислете предстоящо провеждане на разговори със служители от държавните институции, с които сте обвързани в делови отношения. Не е изключена подкрепата на влиятелни личности.

ЗДРАВЕ Вашата непредпазливост ще ви донесе здравословни проблеми и потиснатост само защото сте се предали на ината си и сте забравили да сте отговорни към здравето си.

ЛЮБОВ Имате възможност да си възвърнете щастието в семейните отношения и да си създадете доста положителни емоции, но ако направите сами крачката към тях.

БЛИЗНАЦИ: РЕШИТЕЛНОСТ

РАБОТА От първия ден на седмицата се заредете с воля и решителност. Променете навиците си, колкото и невъзможно да ви се струва изискването, но е възможно поне да поставите началото. Сериозна е заплахата от разправии с партньорите, както и с колегите ви. През двата почивни дни имате нужда от подкрепа на вашите планове, но и шанс за възход. Съветът ми е да не предявявате прекалено високи изисквания към колегите си. Деловите разговори са ползотворни. От понеделник емоцията ви пречи на напредъка в работата и ви създава сериозни трудности в общуването. Ако сте упорити, ще си осигурите допълнителни приходи. Силите ви се възвръщат. Стабилизирайте постигнатото, преди да пристъпите към начинания.

ЗДРАВЕ Бъдете внимателни и не излизайте от хладни помещения под горещите слънчеви лъчи. Резкият контраст на температурата ще ви навреди и разболее.

ЛЮБОВ Замислете се над личните си отношения и преценете дали не е време да се разделите със самотата, ако още не сте създали семейство.

РАК: ПОДКРЕПА

РАБОТА През първите дни на седмицата не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите дори с най-обикновените задачи. Пазете се от кражба на пари, особено ако излизате от банка. Не е изключена криза в материално отношение. През двата почивни дни имате възможност да постигнете стабилност. Имате възможност да завършите доходни задачи. Радвате се на признание. От понеделник оценката, която ще получите, е от значение за материалното ви състояние. Обмислете предстоящо провеждане на разговори със служители от държавните институции, с които сте обвързани в делови отношения.

ЗДРАВЕ Знаете, че при вас проблемите с жлъчката и стомаха са често срещани. Не се поддавайте на изкушенията на екзотичните кухни, за да не си навредите.

ЛЮБОВ Самотата ви потиска, а и ако нямате до себе си човек, който да ви разбира и подкрепя, сте нещастни. Тези от вас, които имат намерение да сключат брак, да са сигурни в чувствата си.

ЛЪВ: ПРОБЛЕМИ

РАБОТА В дните от четвъртък се налага да разрешавате стоварили се върху вас служебни проблеми, въпреки че не ви засягат пряко, но видимо няма кой да се справи по-добре от вас. Периодът е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. В почивните дни, неясно защо, сте избухливи и заядливи. Въпреки намерението ви да не работите се налага да се заемете с преките си професионални задължения. На работното място, ако се налага да сте там с колегите си, завършете започнатото. От понеделник бъдете активни и следвайте пътя си, без да се отклонявате от него. Деловите разговори са ползотворни.

ЗДРАВЕ Здравето ви би било стабилно, ако сами не си създадете проблеми заради емоциите, които не ви изоставят и постоянно са причина или да избухвате, или да се разстройвате.

ЛЮБОВ Бъдете отговорни и към семейните си задължения. Не разочаровайте семейството си с вашето поведение, което няма да му хареса, ако сте досадни и постоянно се оплаквате.

ДЕВА: ПРИБЪРЗАНОСТ

РАБОТА В началото на седмицата ви съветвам да не сте прибързани и да планирате работата си. Подписването на сделки, свързани с ваши вложения, ви обещава загуби. Оценявайте без емоция действията на околните, за да избегнете негативните емоции и провалите. Почивните дни позволяват да използвате възможността да промените нещо в живота си. Рутинните занимания помагат да се освободите от напрежението. От понеделник сте в състояние да предизвикате неочакван и негативен обрат в живота си заради неподходящи познанства, срещи и разговори. Не вземайте прибързани решения, свързани с професионалните ви планове. Контролирайте емоциите си.

ЗДРАВЕ Вече сте изнервени от задължителното изискване да подбирате храните, с които поддържате добрата си физическа форма.

ЛЮБОВ Отговорете си какво очаквате от брачната си половинка, ако вече сте създали семейство. Щастието или липсата му са достатъчни, за да съхраните брака си или да се разделите.

ВЕЗНИ: РАЗОЧАРОВАНИЕ

РАБОТА От първия ден на седмицата не уговаряйте срещи. При запознанства не се поддавайте на нечий чар или умение да борави с думите, за да не се разочаровате в професионалните отношения. Вечер очаквайте полезни делови срещи, стига да успеете да се организирате и да ги проведете. В двата почивни дни ще изпитате желание да се скриете от всички, да се отдадете на самоанализ, за да прецените какво постигнахте през изминалата седмица. За съжаление, служебните ви задачи не търпят отлагане. От понеделник се пригответе за делови проблеми и трудности. Ако не съберете сили да ги преодолеете до края на работното време, сами ще сте виновни за бъдещите си проблеми.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но ще си навредите, ако забравите да си почивате. Проблемите с бъбреците са заради неправилно съчетание на хранителни продукти.

ЛЮБОВ Няма по-голямо богатство от спокойствието в отношенията ви с любимите ви хора. Не се колебайте да сте отговорни и към задълженията вкъщи.

СКОРПИОН: ТРУДНОСТИ

РАБОТА В началото на седмицата ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо, но не се сещате да погледнете собствените си запаси. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към обещаващи начинания. В почивните дни работещите е време да планират грижливо бюджета си. Не проявявайте щедрост, защото скоро ще имате нужда от пари и ще съжалявате, че сте били разточителни. От понеделник се срещнете и поговорете с ваши колеги на неутрално място - обяд или вечеря. Имате възможност не само да пътувате, но и да предприемете промени на работното място.

ЗДРАВЕ Проблеми с вашето здраве не са изключени, ако не сте отговорни към себе си, ако забравите да си почивате или пък сте всяка вечер сте с приятели на чашка.

ЛЮБОВ Спомнете си, че освен професионален имате и личен живот и че безхаберието по отношение на брака, семейството и любовта може да ви стовари самота, но не по ваше желание.

СТРЕЛЕЦ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

РАБОТА В дните от началото на седмицата ви очакват трудности. Отложете срещите си и бъдете предпазливи към новите запознанства. Не е изключено да се почувствате виновни заради факта, че не сте изпълнили задачите си у дома, но причината е странична. Не проявявайте прекалена активност на работното място. В почивните дни ще се ядосате, защото ще получите отказ от ваш приятел, на когото разчитате да ви помогне. От понеделник се предпазвайте от професионални грешки в пряката ви професионална дейност, породени от доверяване на непроверена информация. Искате да блеснете, но нека не е с цената на финансови загуби, които трудно ще възстановите.

ЗДРАВЕ Наблегнете на храна, която не съдържа мазнини и не натоварва черния ви дроб с шлаки, които ще се наложи да чистите, за да избегнете проблемите със здравето.

ЛЮБОВ Работата вреди на личния ви живот и на семейните отношения. Ако прекалите с нежеланието да сте вечер у дома, защото имате делова вечеря, ще ви изненада молба за развод.

КОЗИРОГ: ИДЕИ И ПРОМЕНИ

РАБОТА В началото на седмицата не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинание, но не сте решили какво и кога да започнете и дали този период е подходящият. Не сядайте зад волана. Нека друг шофира или ползвайте обществения транспорт, защото рискувате проблеми на пътя. През двата почивни дни бъдете дейни. Ще се справите с всичките си задължения. Промените и пътуванията ви носят удовлетворение. В дните от понеделник ви съветвам да си извадите поука от минали грешки и да не се отнасяте безотговорно към финансовите си вложения. Очаквайте делово посещение на ваши задгранични партньори.

ЗДРАВЕ Депресивните ви състояния зачестяват, ако сте съпричастни към чуждите болки и проблеми и ако не можете да помогнете, ще ви налегнат вредни за здравето ви угризения.

ЛЮБОВ Разговорите с вашите близки са ви приятни, но сега ви изнервят и са причина да ги наранявате. Сами ще си бъдете виновни, ако в един момент се окажете в пълна изолация.

ВОДОЛЕЙ: ВЪЗДЪРЖАНОСТ

РАБОТА От четвъртък няма да ви е лесно, но не бива да вземате прибързани решения и да предприемате решителни стъпки за промяна както в работата, така и ако имате ваш бизнес и търсите съдружие. Възможно е влошаване на финансовото ви състояние. Бъдете отговорни и въздържани. За изненада на околните през почивните дни бликате от оптимизъм и желание да изясните недоразуменията. Стабилните делови отношения ви гарантират подкрепа. От понеделник няма да успеете да разрешите наболели проблеми на неотложна работна среща. Очаквайте делово предложение, което ви съветвам да не отказвате въпреки трудностите, които имате на работното място.

ЗДРАВЕ Намирайте време и за развлечения и почивка, защото рискувате да се сринете най-неочаквано от преумора и притеснение, че заради почивката изоставате със задачите си.

ЛЮБОВ Семейните да не се изкушават от флиртове. Когато разберат, че не са щастливи и че са заслужили да бъдат унижавани, няма как да се върнат обратно при семейството си.

РИБИ: ОТЕГЧЕНИЕ

РАБОТА От началото на седмицата работата ви отегчава с еднообразието си и сте готови за промени в професионален план. Пътуванията са нежелателни. Внимавайте! Недообмислени решения ви тласкат към грешки. В тези два почивни дни сте в отлична форма. Въпреки този факт не отказвайте помощ, ако искате да се справите без проблем с работата си. Действайте организирано и целенасочено. От понеделник ви съветвам да не се опитвате да свършите няколко неща едновременно. Предстои ви наситен с емоции период. Ще получите признанието и на колегите си, и на ръководството заради помощта, която сте им оказали през последните месеци.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, ако не овладявате прекалената си чувствителност, заради която сте в състояние да се разболеете, за да натриете носа на близките си и да получите съчувствие.

ЛЮБОВ Не сте наясно защо се хвалите с авантюрите си, но те може да са причина да напуснете семейния дом. Когато изтрезнеете от любовната омая, ще страдате заради глупостта.