Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ПЕСИМИЗЪМ

РАБОТА През първите дни на седмицата използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Освободете се от песимизма си и обзелите ви страхове, че някой ви преследва и мами. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност дори и ако е само днес. Деловите предложения ще ви донесат загуби. Постарайте се да осъзнаете, че ако сте самоуверени и целеустремени, никой и нищо не може да ви попречи да успявате. От понеделник промените в живота ви налагат необходимостта да изясните деловите си отношения. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете гордостта им. Отново сте подвластни на емоцията. Не давайте неизпълними обещания.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква грижи заради липсата на душевна хармония. Не си създавайте нервно напрежение. Пийте витамини и избягвайте концентратите.

ЛЮБОВ Вечер се чувствате добре сред семейството си. Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разправии или скандал.

ТЕЛЕЦ: ПРИХОДИ

РАБОТА От първия ден на седмицата ще ви зарадва новина за приходи, които отдавна очаквате. Не правете веднага планове за покупки. Работата ви спори. Добрите резултати от започнатите задачи не са сигурни. Бъдете отговорни. Избягвайте да действате импулсивно. Пред вас е идеален ден, за да обмислите преход към нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства, но не бързайте да ги превръщате в съдружници. От понеделник се чувствате в стихията си на вашето работно място. Не рискувайте с начинания, а завършете започнатото. Отношенията с колегите ви са хармонични. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени.

ЗДРАВЕ При децата и по-възрастните представители на знака съществува предразположеност към прояви на инфекциозни заболявания. Не прекалявайте с алкохола.

ЛЮБОВ Разрешете семейни проблеми и недоразумения с брачната си или интимната половинка. Вечер се отдайте на приятни романтични мигове.

БЛИЗНАЦИ: ЕМОЦИЯ

РАБОТА В началото на седмицата сте подвластни на емоцията. Време е да си спомните, че е редно да отделите дължимото внимание на близките си. През четирите дни се отдайте единствено на рутинните си задължения. Трудностите на работното място и свързаните с бизнеса ви преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си. Материалната ви стабилност изисква да сте предпазливи. В дните от понеделник без колебание анализирайте постигнатото и преценете нивото, което сте достигнали. Направете бъдещите си планове. Очаквайте финансови постъпления. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Възможна е финансова придобивка, плод на прието преди време делово предложение.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, добра физическа форма и добро настроение. За съжаление, сте предразположени към алергични реакции заради нервно напрежение.

ЛЮБОВ През цялата седмица сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате.

РАК: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата е във ваша полза да сте предпазливи и да не се впускате в делови запознанства, които могат да се окажат неподходящи. Ще бъде грешка, ако решите да споделите идеите си с хора, които ви ласкаят. Ще се справите добре със задълженията си на работното място. Събитията следват правилния си ход, ако не се отклоните от пътя си.

От понеделник не рискувайте и не се ядосвайте, че работите по-бавно от очакваното. Отложете деловите срещи и разговорите с ръководството. Не проявявайте прибързаност. Внимавайте и не бъдете агресивни към колегите си, защото ще си спечелите неприятели.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, въпреки че не са изключени проблеми със зрението и главата. Техниците да не работят с инструменти. Възможни са травми.

ЛЮБОВ Вечер очаквайте романтична среща. В личния ви живот ще възникнат усложнения заради интриги, свързани с изневяра, които са ви развалили настроението.

ЛЪВ: СОЦИАЛНА ПОМОЩ

РАБОТА От четвъртък може да се наложи да помогнете на нуждаещите се, ако се занимавате със социална дейност. Справяте се с всичките си задължения. Благодарността на хората ви дарява нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но ще сте доволни. Старанието ви ще бъде оценено. Не допускайте грешки. Ще ви струват скъпо. В дните от понеделник резултатите са предимно в материално отношение. Привидната лекота, с която се справяте, може да ви донесе трудности заради нечия завист. Ще имате предложения за пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви. Оглеждайте внимателно финансовите документи, ако от вас зависи подписването им.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не допускате да ви натоварят с чужди проблеми, които няма как да разрешите. Нервността ви е във ваша вреда. Бъдете сдържани и се пазете от травми.

ЛЮБОВ Ще разрешавате лични и семейни проблеми, защото сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Несемейните да очакват романтична среща.

ДЕВА: ЗАПОЗНАНСТВО

РАБОТА В началото на седмицата очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора. Не забравяйте, че съдбата ви дава шанс за успешни начинания. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, които целят да измъкнат информация за плановете ви. Има на кого да разчитате. Постарайте се да работите упорито, защото се очертават добри приходи, които не са ви излишни. От понеделник отново сте във властта на емоцията, която ви вреди. Ако сте заети с творческа професия, денят ви е проблемен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, въпреки че не ви е приятно. Ще се сблъскате с трудности, които не сте предвидили. Свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната ви успешна работа.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Чувствате се добре в кожата си, ако не сте прекалено непредпазливи, но сте притеснени и си вредите сами.

ЛЮБОВ В личния живот са възможни измами. Ново запознанство ще завърши с разочарование. Ще ви ласкаят и ухажват, докато се поддадете и отидете на среща.

ВЕЗНИ: НОВИ ИДЕИ

РАБОТА През първите дни на седмицата сте в блестяща форма и дразните конкурентите си. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си. Не се колебайте да поднесете и новите си идеи на ръководството. Срещнете се с деловите си партньори, ако имате свой бизнес. Обсъдете как да преодолеете проблемите, породени от финансовата криза. От понеделник сте напрегнати, но успехът е с вас. Не отказвайте помощ, както и съвместна работа с вашите колеги. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Отложете планирано пътуване. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не ви пречат на работата.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно и определено изисква грижи, защото ви липсват положителни емоции. Отидете на лекар, ако не се справите сами.

ЛЮБОВ Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования. Ако решите да пречупвате любовта си през нейните материални облаги, няма да бъдете обичани.

СКОРПИОН: ДЕЛОВО ПЪТУВАНЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата ви съветвам да отмените планираното делово пътуване. На работното място се справяте със задачите си по-добре от очакваното. Не работете до късно. Започнатото в този ден ще ви донесе признание. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място, но само след като другата седмица се убедите, че ви гарантират заплащане, по-високо от това, което получавате сега. От понеделник поставете началото на нова дейност. В деловите отношения и при обсъждане на предстоящо сключване на договори се доверете на чувството си за самосъхранение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Постарайте се да спортувате поне половин час през ден. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния.

ЛЮБОВ Имате възможност да поправите някои грешки в личния си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват.

СТРЕЛЕЦ: ПРИЗНАНИЕ

РАБОТА В дните от началото на седмицата имате възможност да обмислите кога да поставите началото на нови печеливши занимания. На работното място се радвате на признание. Пазете се от безпричинна разправия с колегите си, по-чувствителните от вас дълго ще преживяват случилото се. Амбицията ви и желанието някой друг да поеме част от работата ви са причина да проблеми. Не вземайте необмислени решения и не се лишавайте доброволно от приходите си. От понеделник не ви се занимава с обичайната работа и затова ви се струва изморителна. Винаги сте се справяли. Ще успеете и тези дни. Поемете инициативата за промени, ако се налага.

ЗДРАВЕ Внимавайте с храната, защото са възможни проблеми с храносмилателната система, но сте депресирани и притеснени незнайно за какво.

ЛЮБОВ Вечер се приберете при любимите си хора и им предложете да излезете на вечеря или на гости. Ще се почувстват поласкани, ако нямате други уговорки или гости.

КОЗИРОГ: ТРУДНОСТИ

РАБОТА Периодът от началото на седмицата е привидно труден, но резултатите са отлични. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Подгответе се за напрегнат и противоречив ден. Ще бъдете изкушени да поставите ново начало, но го обмислете добре. От вашата упоритост зависят успехите ви на работното място и бъдещите ви професионални планове. От понеделник проявете такт и търпение. Имате възможност да обсъдите с колегите си и вашите близки кога да преминете на нова работа, даваща ви възможност за професионално израстване. По-добре отложете планираното пътуване и се заемете със задачите си. Не са изключени финансови загуби.

ЗДРАВЕ Отложете поканите за гостуване и си почивайте. Здравето ви е нестабилно. Предразположени сте към кожни алергии. Не прекалявайте с алкохола.

ЛЮБОВ Вечер останете сред семейството си. Личните отношения са отново проблемни, защото, вместо да сте сами с любимите си хора, сте поканили приятели на гости, а те не ги харесват.

ВОДОЛЕЙ: ПРОМЕНИ

РАБОТА От четвъртък очаквайте промени, свързани с приятни новини. Лошото ви настроение във втората половина на деня е временно. Не се затваряйте в себе си. Съсредоточете се върху основните си задължения и не се разпилявайте. Прибързаността е забранена. Увеличете приходите си. Не се колебайте и проведете в този ден необходимите разговори, да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са в полза на всички. От понеделник ви предстоят полезни срещи, ако се занимавате с бизнес или с търговия. За пореден път имате възможност да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат добри приходи.

ЗДРАВЕ Погрижете се за себе си. Физически сте изтощени и е време да направите дълга почивка, за да не навредите на здравето си.

ЛЮБОВ Несемейните да не очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. При семейните представители изневярата е причина за проблеми.

РИБИ: НАЧИНАНИЯ

РАБОТА От първия ден на седмицата въпреки желанието ви да творите забравете за известно време професионалните си планове, особено ако са свързани с начинания. На работното място завършете започнатите задачи. Новите проекти днес не ви носят очакваните резултати. Оценката е от значение за материалното ви състояние. Ако не го стабилизирате, няма как да реализирате плановете си. От понеделник работете, без да отклонявате вниманието си, и ще жънете успех, какъвто отдавна очаквате. Изненадващо ще ви направят предложение за нова работа, но не се радвайте прибързано и не давайте положителен отговор. Проверете дали условията ви задоволяват. Проведете важни служебни разговори.

ЗДРАВЕ Внимавайте с храната, звездите предупреждават, че са възможни проблеми с храносмилателната система. Въпреки това здравето ви е стабилно.

ЛЮБОВ Ще постигнете съгласие и ще си възвърнете любовта на интимните си половинки. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате.