Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Венци Мицов. Кадър Нова тв
Венци Мицов. Кадър Нова тв

След като 5G стопърът и защитник на живота на гугутките Соня Момчилова беше член на СЕМ, мисля, че е време да издигнем още подобни кандидатури с висока доза експертност.

Аз като гражданин имам право на предложения за членове на този никому ненужен орган и за това сега ще ги представя пред вас.

1. Киро Брейка - начетен, ерудиран, образован човек. Знае тайните на вселената и може да ги разкрие във всеки един момент за вас.

2. доцент Мангърката - алтернативна кандидатура - нищо не разбира от телевизия, но той и от медицина напоследък много не разбираше. Мангърката ще е идеален в СЕМ, защото и без това вече нито го канят някъде, нито е интересен някому.

3. Елена Гунчева - тя може да завежда международен отдел на медиите и да направи реформа, след която всички международни новини ще идват само от Раша Тудей и РИА Новости. Под нейно ръководство БНТ ще върне новините на руски в петък, а “Панорама” няма да се казва “Панорама”, а ще смени името си на “Где бяхте вий” с водещ Пламен Пасков.

4. Киро Скалата - няма как Киро Брейка да е в СЕМ, а Киро Скалата да не е в СЕМ.

5. Луна - автентичният десен кандидат за президент Луна идва, за да има баланс.

6. Йоло Денев - тук се колебая дали тази позиция е достатъчно голяма за Йоло. Повече ме блазни да си го представя Генерален директор на БНТ или поне завеждащ катедрата по тангристика в СУ “Климент Охридски”.

7. Стойчо Керев - той ще следи за равно присъствие на рептили, масони, розенкройцери, темплиери и извънземни в програмата на електронните медии.

8. д-р Неделя Щонова - тя ще е отговорник за неделната телевизионна програма. Не ме питайте защо, ясно е.

Горе - долу това са моите кандидати плюс - минус още 20 - 30 души.

И те така!

От фейсбук