Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Турският актьор, следен от 9 милиона в инстаграм, успя за година в Италия да заснеме сериал, да напише книга, да пусне парфюм и да рекламира прочута паста

Ако сте в Италия и влезете в книжарница, ще се озовете в лице с турския секссимвол Джан Яман. Снажният красавец, за когото Ботуша вече е втора родина, ви гледа прелъстително от биографията си, изложена на видно място.

“И на мен ми изглежда странно” – е заглавието на книгата, в която актьорът разголва душата, а не само тялото си в томчето. То се публикува от най-голямото издателство на Апенините “Мондадори” на Силвио Берлускони.

32-годишният Джан е мъжът на момента – всички го искат, всички говорят за него. Сериалите му се въртят в десетки държави. И в момента у нас по един от каналите в събота и неделя за пореден път върви “Свободен дух”. В Италия в момента повтарят “Горчиво и сладко пълнолуние” и най-новия му филм “Мистър Грешен”.

Той е най-търсената звезда не само в Турция, но и в Италия, където от година работи по няколко проекта за телевизията.

Снимките на новия филм за Сандокан започват в 2022 г. Според списание “Венити феър” турчинът

ще получи 1 млн.

евро за ролята си

Въпреки че до снимките има още време, за актьора всеки ден има нещо в социалните мрежи, където го следват вече над 9 милиона почитатели.

Точно преди година започна, а през юли завърши драматично любовната му история с палавата спортна журналистка Дилета Леота. Русокосата сицилианка с пищни форми и Джан бяха месеци по кориците на жълтите издания, които дебнеха всяка тяхна стъпка. Имаше слухове за бременност, женитба, общ дом в Рим, запознаване със семействата...

Дали историята наистина е приключила? И дори дали изобщо е започвала? Вървят коментари, че това е била най-успешно проведената рекламна кампания – за него като актьор секссимвол, за нея като най-желаната италианка.

Последната им обща

снимка в инстаграм

е от 12 юли

след победния мач на европейското по футбол, когато адзурите станаха шампиони. Оттогава двамата не демонстрират публично отношенията си.

Джан мълчи, а единственото, което Дилета довери в тв интервю, е, че са изживели страстна любов, но едно са камерите, а друго е реалният живот. Каквото и да значи това.

Актьорът върши доста неща покрай кариерата си - направи истински рекламен сериал с известна марка италианска паста. Пусна парфюм с лика и името си. Направи турска марка за мъжко облекло, суперизвестна в Рим, Белград и София.

Създаде фондация и събира средства за апарати за една от големите детски болници в Италия.

И не престава да предизвиква еуфория с всяка своя поява. Търпеливо се снима със своите почитатели. Предимно жени и деца. Че Джан обича да се закача с публиката, стана ясно и от неотдавнашните му “ходове”. През последните месеци снима сериала “Лилаво като морето” за канал на Берлускони, който до месец ще е на тв екран. Той пак е дело на продуцентска къща “Лукс Виде”, която прави и “Сандокан”. В него участва и бивша Мис Италия, Франческа Килеми – тя играе римската журналистка Виола, която се мести в Палермо. В сериала Джан е Франческо Демир и говори за пръв път в кариерата си на италиански. В “Сандокан”, който е международна продукция, ще го прави на английски.

Естествено, че веднага след началото на снимките папараци започнаха да дебнат предполагаема връзка между двамата красавци. Клюкарският седмичник “Ки” взриви с папарашки снимки на Джан и Франческа, които излизат маскирани от една и съща врата на апартамент, който италианката ползва в Рим. За близките на Франческа снимките бяха бомба, тъй като тя е омъжена, с дете. Малко след това “Ки” уточни, че съпругът ѝ Стефано Росо ѝ е простил. Това обаче не се харесало на семейството на Стефано, чийто баща Ренцо Росо е собственикът на модната марка “Дизел”.

Клюките около двамата актьори не спират, въпреки че някой се опита да потуши интимния скандал със снимка на 25-годишната актриса, изиграла епизодична роля в сериала. На неизвестната Мария приписаха набързо връзка с актьора.

Джан вероятно привлича жените, защото се държи и

изглежда като

напълно

нормален мъж

За това явно му помага фактът, който описва в книгата – че винаги е бил заобиколен от много любов, въпреки че родителите му се разделят, когато е 4-годишен. “Подариха ми прекрасно детство. В семейството ми винаги съм намирал онова, от което съм имал нужда. И до днес майка и татко са най-добрите ми приятели”, казва актьорът. Родителите му успяват и да го стимулират да учи. Джан научава английски като малък, после избира италиански колеж. Гюлден забременява случайно с него, когато е 22-годишна, а Гювен – на 27. Бебето не е желано от тях в онзи момент и

даже мислят за

аборт, но в последния

момент се отказват

Двамата не са женени и няма къде да живеят. При раждането сърцето на майката на Джан спира за 60 секунди и лекарите мислят, че няма да се свести. Джан се описва като много грозно бебе с широки рамене, което тежи 3,95 кг.

И двамата родители държат синът да има добро образование, отворено към света. Затова, след като завършва училище, Джан записва право. След това с двама приятели

открива адвокатска

кантора в Истанбул

Въпреки че е само почетен съдружник в нея, за него правото е винаги план Б. “Обичам актьорската професия, но имам нужда да знам, че мога много неща в живота. Мисълта, че един ден на 40 г. мога да се уморя да бъда актьор и че имам възможност да се върна към адвокатската професия, ми дава сила”, разказва Яман.

Той разкрива как през 2014 г. за първата си роля “губи 6 кила мускули”. С мускулите, с които обича да се показва на снимки, се сдобива след усилени тренировки по футбол и баскетбол. Чрез усилията във фитнес залата извайва телосложението и мускулатурата си до сегашния им вид, необходим му за Сандокан.