Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емил Джасим
Емил Джасим

Истинското родолюбие означава да защитаваш законните права на всички, които са част българската нация и притежават българско гражданство.

Всички.

Независимо дали са ваксинирани или неваксинирани, с различна сексуална ориентация, с различна от православието религия или са просто атеисти, с леви или десни политически убеждения, високи и ниски, слаби и дебели, с различен етнически произход, с различен социален статус...

Всеки, който си позволява да напада физически някого, преди това го е правил с думи.

Няма зло, извършено в тишина.

Всеки, който си позволява да напада български граждани физически или вербално, трябва са бъде осъден от българския съд.

За целта е необходима независима и некорумпирана прокуратура, която не ползва нацистки мутри за контеапрорести в нейна защита.

Всеки, който напада български граждани физически заради етническа, сексуална или друга разлика, е терорист като изродите от ДАЕШ.

И трябва да бъде третиран от закона и от държавата като такъв.

P.S. Владимир Расате е първородният син на св. княз Борис I Покръстител, който се опитва да върне езическата религия и са отклони България от европейската ѝ принадлежност. Неслучайно Борис излиза от манастира, за да ослепи варварина Расате и да го премахне от престола. Не би следвало да очакваме дори базови цивилизационни ценности от човек, който сам си е избрал подобен прякор.

*От фейсбук!