Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов

Димитър Бербатов се спря пред журналистите и коментира загубата си на конгреса на БФС. Ето какво каза бившият национал, загубил с разлика от само няколко гласа от Борислав Михайлов:

Разочаровани сме от факта, че 20 клуба от моя край не бяха допуснати по необясними причини. В крайна сметка вотът е такъв какъвто е. Но има едни нарушения, които се опитахме да ги оспорим. Бяха 483 гласа, трябваха 242 гласа, а те спечелиха с 241. Това питахме, опитахме се да обясним. Даже не разбрах какво ми отговори водещият на цялата шоупрограма.

Опитахме се да им обясним Устава, ще оспорваме, пак има съд, пак може да се обърнем натам. Извъртяха го по друга формула, на гласуващите, които са вътре. Те в момента не се водим по Устава, не е правилното решение това. Има стенограма, самият водещ каза, че за да победи кандидатът му трябват 242 гласа. Ще си търсим правата в съда, не искаме да изглеждаме като хора, които не могат да приемат загубата. В Устава пише, че става дума за присъстващите - 483 души. 20 клуба от Благоевградска област не са допуснати, те можеха да наклонят везните в една или друга полза.

Ние сме морални победители, направихме каквото зависи от нас. Продължаваме да се борим. Отивайки към съда, следваме Устава, си мисля, че март трябва да има нов Конгрес.