Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

От Георги Банов

Димитър Бербатов призова Борислав Михайлов да се оттегли от утрешния конгрес на БФС по морални причини. След последните разкрития човек като него нямал право да управлява българския футбол.

Стилян Петров разкри две имена, които натискали клубове в полза на Михайлов. Това са на бившия международн рефер и настоящ кмет на Симитли Апостол Апостолов - Поли  и на областния шеф на БФС - Монтана Радой Христов, който бил негов идол в детството.

Петър Величков, който и досега е член на изпълкома пък обясни, че продължават опитите да съботират Конгреса, не са раздавали делегатски карти и някои хора са спирани чрез доноси до прокуратурата. Ставало въпрос за представителя на "Балкан" (Варвара), който според описанието на Величков стана ясно, че е известният специалист по спортно право Георги Градев. Ангажирани били две охранителни фирми, като едната щяла да бъде в залата на НДК, където ще се проведе Общото събрание. Това също било опит за сплашване на делегатите. 

От екипа на Бербатов продължават да настояват да се гласува на сцената пред всички, след което бюлетините да бъдат изсипани и да се броят.

"Ако конгресът е честен, нямам съмнение, че ние ще спечелим", заяви Димитър Бербатов.